Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ SAA UUDET TUOTANTO- JA TOIMITILAT

Tammikuu 19, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ SAA UUDET TUOTANTO- JA TOIMITILAT


JOT Automation Group Oyj ja Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varma-Sampo ovat tänään allekirjoittaneet vuokra- ja yhteistoimintasopimukset koskien JOT Automation Group Oyj:lle rakennettavia uusia tuotanto- ja toimitiloja.

Toimitilapolitiikkansa mukaisesti JOT Automation Group Oyj tulee toimimaan uusissa tiloissa Varma-Sammon vuokralaisena. Vuokrattavat tilat käsittävät n. 13.500 m2:n suuruisen tehdasrakennuksen, joka rakennetaan Oulunsalon kuntaan Oulun lentokentän välittömään läheisyyteen. Uuteen rakennukseen tulevat Oulunsalossa nykyisin toimiva tuotanto sekä tuotekehitys ja keskushallinto. Myös JOTin pääkonttori tulee samoihin tiloihin. Tavoitteena on, että uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 1999 loppuun mennessä.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotantotilojen joustavuuteen ja tehokkuuteen. Uusi tehdas mahdollistaa suurten kokonaisjärjestelmien valmistamisen Oulunsalossa. Erityisesti tuotantotiloissa on huomioitu tutkimuksen, kehityksen ja asiakaskoulutuksen tarpeet. "Uudet tilat mahdollistavat JOTin tuotannon muunneltavuuden ja kapasiteetin kasvattamisen eri asiakastoimialojen tarpeiden mukaisesti", kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff. "Lisäksi uusi tehdas antaa edellytykset aivan uudenlaisten tehdas- ja tuotantokonseptien kehittämiseen elektroniikkateollisuuden tutkimukselle, kehittämiselle, testaukselle ja valmistukselle".

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä seitsemässä maassa. 30.9.1998 konsernin palveluksessa oli 414 henkilöä ja sen liikevaihto yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana vuonna 1998 oli 250,8 miljoonaa markkaa. Vuonna 1997 liikevaihto oli 183 miljoonaa markkaa.

Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.Oulunsalo, 19.01.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja