Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT Automation Group Oyj ja Fenwick S.A. jälleenmyyntisopimukseen

Heinäkuu 11, 2000

JOT Automation Group Oyj ja Fenwick S.A. jälleenmyyntisopimukseen


JOT Automation Group Oyj PÖRSSITIEDOTE 11.7.2000

JOT Automation Group Oyj ja ranskalainen Fenwick S.A. ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen JOT Automation Group Oyj:n tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien markkinoinnista, myynnistä ja after sales - palvelujen tarjoamisesta Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa ja Benelux-maissa.

Ranskalainen Fenwick S.A. on vuonna 1862 perustettu kauppahuone, joka on erikoistunut investointivälineisiin. Konsernin liikevaihto vuonna 1999 oli noin 900 miljoonaa markkaa. Elektroniikkateollisuuden tuotantolaitteiden ja järjestelmien osuus liikevaihdosta on noin 490 miljoonaan markkaa. Fenwick S.A.:n asiakaskuntaan kuuluvat mm. Alcatel, Philips, Sagem, SCI ja Solectron.

'Yhteistyösopimuksella vahvistamme JOTin myyntiä kohdemaissa. Saamme käyttöömme vahvan myyntiorganisaation, jolla on JOTin kannalta mielenkiintoisia asiakkaita', sanoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, yhteisyrityksiä sekä edustustoja 13 maassa. 31.3.2000 konsernin palveluksessa oli 652 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 31.3.2000 välisenä aikana oli 33,4 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalossa 11.7.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja