Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Nimityksiä JOT Automation Group Oyj:ssä

Kesäkuu 21, 2000

Nimityksiä JOT Automation Group Oyj:ssä


JOT Automation Group Oyj:ssä on tehty 21.6.2000 alkaen seuraavat nimitykset:

Mika Mämmelä on nimitetty JOT Automation Group Oyj:n varatoimitusjohtajaksi, vastuualueenaan konsernin teknologia- ja tuotestrategian kehittäminen.

Petri Saari on nimitetty JOT Automation Group Oyj:n sopimusvalmistus (EMS) - liiketoiminnan johtajaksi.

Gino Stromei on nimitetty JOT Automation Group Oyj:n Motorola -avainasiakas liiketoiminnan johtajaksi, vastuualueenaan Motorola -konsernin asiakassuhteet globaalisti.

JOT Automation, Inc:ssä, JOT Automation Group Oyj:n USA:n tytäryhtiössä on JOT Automation, Inc:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Patrick O'Brien. Hän on toiminut aiemmin JOT Automation, Inc:n myyntijohtajana. Aikaisempi JOT Automation, Inc:n toimitusjohtaja ja konsernin hallituksen jäsen Mika Kettula siirtyy emoyhtiön, JOT Automation Group Oyj:n hallituksen jäseneksi.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, yhteisyrityksiä sekä edustustoja 13 maassa. 31.3.2000 konsernin palveluksessa oli 652 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 31.2.2000 välisenä aikana oli 33,4 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 21.06.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja