Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT Automation Group Oyj osakkaaksi Laxnet Automation AB:iin

Kesäkuu 28, 2000

JOT Automation Group Oyj osakkaaksi Laxnet Automation AB:iin


JOT Automation Group Oyj on ostanut 10 % ruotsalaisen Laxnet Automation AB:n osakekannasta. Tehdyn osakassopimuksen mukaan JOT Automation Group Oyj:llä on mahdollisuus ostaa Laxnet Automation AB:n koko osakekanta yhden vuoden aikana.

Laxnet Automation AB on lähellä Kumlaa sijaitseva kuuden yhtiön omistama yhteistyöverkosto, joka keskittyy elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaatioon, pääasiassa Ericssonin Kumlan matkapuhelintehtaan toimittajana. Yhtiön liikevaihto vuonna 1999 oli noin 107 miljoonaa SEK:a ja henkilökuntaa 107 henkeä.

'Osakkuus verkostoyhtiössä vahvistaa JOTin markkina-asemaa Ruotsissa. Tavoitteenamme on kehittää Laxnet Automation AB:sta vahva tuotantoautomaation järjestelmätoimittaja Ericssonille ja sopimusvalmistajille Ruotsissa', kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

JOT Automation Group Oyj on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, yhteisyrityksiä sekä edustustoja 13 maassa. 31.3.2000 konsernin palveluksessa oli 652 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 31.3.2000 välisenä aikana oli 33,4 milj. Euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 28.06.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja