Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT Automation Group Oyj vahvistaa edustajaverkostoaan

Kesäkuu 30, 2000

JOT Automation Group Oyj vahvistaa edustajaverkostoaan


JOT Automation Group Oyj on allekirjoittanut Taiwanin markkinoita koskevan edustajasopimuksen Schmidt Scientific Internationalin Ldt:n kanssa Taipei International SMT/PCB/Semiconductor Manufacturing Equipment Exhibition 2000 - messujen avajaispäivänä.

Schmidt Scientific Taiwan Ltd:n liikevaihto on noin USD 100 miljoonaa ja yrityksen palveluksessa on 850 henkilöä. Komponenttivalmistuksen koneet - osaston (Component Manufacturing Equipment Division) palveluksessa on 250 henkilöä neljässä toimipisteessä lähellä Taiwanin tärkeimpiä asiakkaita. Komponenttivalmistuksen koneet - osasto keskittyy elektroniikka- ja puolijohdeteollisuuden tuotantoautomaation markkinointiin, myyntiin sekä after sales palveluihin. Parin vuosikymmenen toimintansa aikana Schmidt Scientific Taiwan Ltd. on hankkinut erinomaisen maineen ja tunnustetun aseman markkinoilla.

'Yhteistyö Schmidt Scientific:n kanssa vahvistaa JOTin pyrkimystä päästä Taiwanin kasvaville elektroniikan valmistusmarkkinoille. Tavoitteenamme on tulla vahvaksi tuotantoautomaation järjestelmätoimittajaksi taiwanilaisille asiakkaille - erityisesti sopimusvalmistajille hyödyntäen Schmidt:n hyvin kattavaa myynti- ja huoltoverkkoa', kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

JOT Automation Group Oyj on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, yhteisyrityksiä sekä edustustoja 13 maassa. 31.3.2000 konsernin palveluksessa oli 652 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 31.3.2000 välisenä aikana oli 33,4 milj. Euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 30.06.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja