Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT Automation Group Oyj ja Swisslog Holding AG strategiseen yhteistyöhön

Helmikuu 10, 2000

JOT Automation Group Oyj ja Swisslog Holding AG strategiseen yhteistyöhön


JOT Automation Group Oyj ja sveitsiläinen Swisslog Holding AG ovat tänään sopineet strategisesta yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on kehittää ja tarjota ratkaisuja elektroniikkateollisuuden toimitusketjujen (Supply Chain Management, SCM) hallintaan. Uusi toimintamalli tulee yhdistämään tuotantoautomaatio- ja logistiikkaosaamisen tarjotakseen elektroniikkateollisuuden asiakkaille kokonaisratkaisuja ja parantunutta kilpailukykyä tehostuneiden tuotanto- ja logistiikkatoimintojen avulla.

'Yhteistyösopimus luo erinomaisen mahdollisuuden yhdistää JOTin elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaatio-osaaminen Swisslogin toimitusketjuosaamiseen. Yhteistyö mahdollistaa JOTin automaatiojärjestelmien integroimisen yhä syvemmin osaksi logistiikkaketjua.' kertoo JOT Automation Group Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Terentjeff. 'Voimme jo tämän vuoden aikana tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme toimitusketjun optimaalisen kehittämisen ja hyödyntämisen automaation avulla. JOTin vahvuus tuotantoautomaation alueella ja Swisslogin asiantuntemus logistiikan hallinnassa täydentävät hyvin toinen toisiaan', Swisslog Holding AG:n toimitusjohtaja Juhani Anttila kertoo.

Swisslog on kansainvälinen logistiikka-automaatioalan yritys tuottaen kokonaisvaltaisia ratkaisuja toimitusketjujen hallintaan useilla eri teollisuuden aloilla. Pääkonttori sijaitsee Buchs/Aaraussa, Sveitsissä. Swisslog on kansainvälinen konserni, jonka palveluksessa on noin 3 300 henkilöä 22 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 1999 oli 451 miljoonaa euroa. Swisslog Industry Practices Groupin asiantuntijoiden erityisosaamista ovat tietojen hallinta, ohjelmistot ja integroidut järjestelmäratkaisut. Swisslog tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia toimialakohtaisia ratkaisuja ja järjestelmiä. Swisslog tarjoaa konsultointi- ja huoltopalveluita asiakkailleen koko logistiikkajärjestelmien elinkaaren ajan. Yhtiön osakkeet on listattu Sveitsin Pörssissä SWX.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 30.9.1999 konsernin palveluksessa oli 577 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.9.1999 välisenä aikana oli 75,4 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.Oulunsalo, 10.2.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja