Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2001

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION TUO MARKKINOILLE UUDISTUNEEN PIIRIKORTINKÄSITTELIJÄTUOTEPERHEEN

Syyskuu 14, 2001

JOT AUTOMATION TUO MARKKINOILLE UUDISTUNEEN PIIRIKORTINKÄSITTELIJÄTUOTEPERHEEN


Laajan ja yksityiskohtaisen tuotekehitystyön tuloksena JOT Automation on tuonut tuotanto-
automaatiomarkkinoille aiempaa kehittyneemmän piirikortinkäsittelylaitteiden Graphite Series -tuoteperheen. Tuoteperhe esitellään Productronica 2001 -messuilla, Saksassa, Münchenissä 6.-9. marraskuuta 2001.

Uudistuneiden piirikortinkäsittelylaitteiden rakenteet ovat pidemmälle standardoituja ja siten useissa laitteissa voidaan käyttää toistensa kanssa vaihtokelpoisia osakokoonpanoja ja komponentteja.

Tuotekehitystyön seurauksena tuotteet soveltuvat entistä paremmin erityyppisiin ja muuttuviin tuotantoprosesseihin useammilla elektroniikkateollisuuden toimialoilla. Uudistukset lisäävät kustannustehokkuutta ja joustavuutta tuotannon automatisoinnissa.

Vastaavanlainen tuotekehitystyö on menossa myös muiden tuoteryhmien osalta, ja sekä kokonaan uudet että uudistuneet tuotteet muiden tuoteryhmien osalta julkistetaan vuoden loppuun mennessä. Tuotteiden standardointi- ja kehityshankkeella panostetaan JOT Automationin vakiolaitteiden ja tuotantolinjojen osakokoonpanojen myyntiin sekä uusasiakashankintaan erityisesti telekommunikaatioteollisuuden ulkopuolelta, lähinnä muovituotteiden komponenttien ja osakokoonpanojen sekä autoelektroniikka-, kulutuselektroniikka- ja informaatioteknologiateollisuuden tuotantoautomaation toimittajana.

Lisätietoja uudistuneesta piirikortinkäsittelijätuoteperheestä on saatavilla JOT Automation Group Oyj:n kotisivuilta, osoitteesta: www.jotautomation.com.Oulunsalo, 14.9.2001

JOT Automation Group Oyj

Teijo Fabritius
ToimitusjohtajaJOT Automation Group Oyj on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, osakkuusyhtiöitä ja edustustoja 13 maassa. 30.6.2001 konsernin palveluksessa oli 643 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.6.2001 välisenä aikana oli 39,9 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.