Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2001

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ ON PERUSTANUT TYTÄRYHTIÖN KIINAAN

Huhtikuu 02, 2001

JOT AUTOMATION GROUP OYJ ON PERUSTANUT TYTÄRYHTIÖN KIINAAN


JOT Automation Group Oyj on perustanut tytäryhtiön Kiinaan, Pekingiin. Uuden yhtiön nimi on JOT Automation (Beijing) Ltd. Yhtiön toimialana on JOT Automationin tuotteiden ja kokonaisratkaisujen myynti ja markkinointi, järjestelmäintegrointi sekä ylläpitopalvelujen tuottaminen JOT Automationin asiakkaille Kiinassa. Yhtiö vuokraa noin 1000 m2 toimitilat, jotka sijaitsevat Pekingin BDA:n talousalueella.

Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Maija-Liisa Fors, joka aiemmin on toiminut Perlos Oyj:n Kiinan Guangzhoun yhtiön palveluksessa.

JOT Automation Group Oyj kertoi 2.11.2000 päätöksestään perustaa tytäryhtiö Kiinaan.

JOT Automation konsernin vuoden 2000 liikevaihdosta noin 20 %:n osuus tuli Aasian markkina-alueelta. "Aasia on yksi tärkeimmistä markkina-alueistamme. Monikansalliset elektroniikan valmistajat ovat siirtäneet tuotantoaan Aasiaan ja lisäksi alueella toimii vahvoja paikallisia valmistajia, joiden päämarkkina-alue on Aasian kasvavilla markkinoilla" kertoo toimitusjohtaja Teijo Fabritius.

Oulunsalossa, 2.4.2001

JOT Automation Group Oyj

Teijo Fabritius
Toimitusjohtaja


JOT Automation Group Oyj on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, osakkuusyhtiöitä sekä edustustoja 13 maassa. 31.12.2000 konsernin palveluksessa oli 746 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1.- 31.12.2000 välisenä aikana oli 140,1 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.