Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2002

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N SUUNNATUN OSAKEANNIN LISTALLEOTTOESITE SAATAVILLA

Toukokuu 24, 2002

JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N SUUNNATUN OSAKEANNIN LISTALLEOTTOESITE SAATAVILLA


Tämä pörssitiedote ei ole listalleottoesite eikä sitä saa levittää suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa tai Japanissa.

JOT Automation Group Oyj ("JOT" ja yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa "JOT-konserni") on julkaissut tänään listalleottoesitteen ("Listalleottoesite") liittyen 10.4.2002 allekirjoitettuun yhdistymissopimukseen ("Yhdistymissopimus"), jossa sovitaan JOTin ja Elektrobit Group Oy:n ("Elektrobit" ja yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa "Elektrobit-konserni") yhdistymisestä ("Yhdistyminen") sekä liittyen myös enintään 25.000.000 uuden JOTin osakkeen liikkeeseen laskuun tietyille sijoittajille ("Suunnattu Osakeanti II"). Yhdistymissopimuksen mukaan Yhdistyminen toteutetaan osakevaihtona siten, että JOT tarjoutuu hankkimaan omistukseensa Elektrobitin koko osakekannan Elektrobitin nykyisiltä osakkeenomistajilta ja vastikkeena laskee liikkeeseen JOTin uusia osakkeita Elektrobitin osakkeenomistajille ("Osakevaihto"). Osakevaihdossa annetaan yhtä (1) Elektrobitin kirjanpidolliselta vasta-arvoltaan 0,10 euron osaketta vastaan 42,26485 JOTin liikkeeseen laskemaa kirjanpidolliselta vasta-arvoltaan 0,02 euron uutta osaketta ("Uudet Osakkeet"). Listalleottoesite on laadittu Elektrobitin osakkeenomistajia varten Osakevaihdon edullisuuteen vaikuttavien seikkojen arvioimiseksi sekä liittyen JOTin Uusien Osakkeiden ja Suunnatussa Osakeanti II:ssa liikkeeseen laskettavien JOTin uusien osakkeiden listalleottamiseen Helsingin Pörssin päälistalla.

Suomenkielinen listalleottoesite on saatavilla ja tilattavissa 24.5.2002 alkaen JOTin pääkonttorista osoitteesta Automaatiotie 1, 90460 Oulunsalo ja se on myös saatavilla 24.5.2002 alkaen osoitteesta HEX Gate, Fabianinkatu 14, Helsinki. Lisäksi suomenkielinen listalleottoesite on luettavissa yhtiön Internet sivuilla osoitteessa www.jotautomation.com. Listalleottoesite lähetetään jokaiselle Elektrobitin osakkeenomistajalle, joka on merkitty Elektrobitin 20.5.2002 päivättyyn osakeluetteloon.

Pörssitiedote on luettavissa kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.