Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2002

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION VAHVISTAA SKANDINAVIAN MYYNTI- JA HUOLTOVERKOSTOAAN

Maaliskuu 25, 2002

JOT AUTOMATION VAHVISTAA SKANDINAVIAN MYYNTI- JA HUOLTOVERKOSTOAAN


JOT Automation Group Oyj on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen ruotsalaisen Tecono AB:n kanssa ja siten vahvistanut skandinavian myynti- ja huoltoverkostoaan. Jälleenmyyntisopimus käsittää Ruotsin, Tanskan ja Norjan markkina-alueet. Osa JOT Automation Sweden AB:n henkilökunnasta siirtyy Tecono AB:n palvelukseen 1. huhtikuuta 2002 alkaen.

Tehty sopimus parantaa JOT Automationin mahdollisuuksia palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti ja paikallisesti. Tecono AB:n jälleenmyyntiverkoston kautta myytäviä JOT Automationin päätuotteita ovat tuotantoautomaation kuljetin- ja käsittelylaitteet (material handling & processing).

Tecono AB on Ruotsissa johtava elektroniikkateollisuuden laite- ja järjestelmätoimittaja. Tecono AB on osa Teleinstrument Nordic -konsernia, joka laajalla konttoriverkostollaan kattaa Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Suomen tärkeimmät teollisuusalueet ja asiakaskeskittymät. Teleinstrument Nordic -konserni työllistää noin 140 henkilöä ja on osa Addtech AB konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä.

Oulunsalo, maaliskuun 25. päivänä 2002

JOT Automation Group Oyj
Pertti Tarvainen
Toimitusjohtaja