Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2002

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA FABRITIUS EROAA

Tammikuu 21, 2002

JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA FABRITIUS EROAA


JOT Automation Group Oyj:n hallitus on päättänyt hyväksyä toimitusjohtaja Teijo Fabritiuksen eronpyynnön 21.1.2002 alkaen. Eroon johtivat näkemyserot konsernin operatiivisessa johtamisessa. Ratkaisuun päädyttiin yhteisen sopimuksen pohjalta. Fabritius jatkaa kuitenkin JOT Automation Group Oyj:ssä hallituksen neuvonantajana strategisissa hankkeissa. JOT Automation Group Oyj käynnistää Fabritiuksen seuraajan etsinnän välittömästi.

JOT Automation Group Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön talousjohtaja Pertti Tarvaisen 21.1.2002 alkaen JOT Automation Group Oyj:n toimitusjohtajaksi oman toimensa ohella siihen asti, kunnes yhtiölle on nimitetty uusi toimitusjohtaja. Tarvainen on toiminut JOT Automation Group Oyj:n taloushallinnosta vastaavana varatoimitusjohtajana vuodesta 2000.

Talousjohtaja Tarvaisen lisäksi JOT Automation Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Mika Kettula osallistuu tiiviimmin konsernin operatiivisen toiminnan kehittämiseen siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään. Mika Kettula on toiminut JOT Automation -konsernissa eri johtotehtävissä vuodesta 1991 ja JOT Automation Group Oyj:n hallituksen jäsenenä vuodesta 1996.

Vuoden 2001 taloudellisten lukujen osalta yhtiö on aiemmin todennut, että vuoden 2001 viimeisen neljänneksen liikevaihto jää alle kolmannen neljänneksen liikevaihtotason, ja näin ollen koko vuoden liikevaihtotaso jää alle 80 miljoonan euron. Koko vuoden tuloksen on arvioitu jäävän selvästi tappiolliseksi. Selvyyden vuoksi todetaan, että yhtiöllä ei ole syytä muuttaa annettuja arvioita. JOT Automation Group Oyj julkistaa aiemmin ilmoitetun mukaisesti vuotta 2001 koskevan tilinpäätöstiedotteensa 14.2.2002 kello 9.00.


Oulunsalossa 21.1.2002
JOT Automation Group Oyj
Hallitus


JOT Automation Group Oyj on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, osakkuusyhtiöitä ja edustustoja 13 maassa. 30.9.2001 konsernin palveluksessa oli 594 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.9.2001 välisenä aikana oli 60,0 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.