Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2003

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT SOLMII SYMBIANIN KANSSA KUMPPANUUSSOPIMUKSEN JA LAAJENTAA ODE - TUOTTEISTUSRATKAISUJAAN ÄLYPUHELINTEN SUUNNITTELUUN

Huhtikuu 30, 2003

ELEKTROBIT SOLMII SYMBIANIN KANSSA KUMPPANUUSSOPIMUKSEN JA LAAJENTAA ODE - TUOTTEISTUSRATKAISUJAAN ÄLYPUHELINTEN SUUNNITTELUUN


Elektrobit-konsernin Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikkö on tuotekehityspartneri yrityksille, jotka hyödyntävät langattomia teknologioita sekä tarvitsevat liiketoiminnassaan huipputeknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja ulkoistamispalveluja. Konsernin Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikön tavoitteena on tarjota ODE (Original Design Engineering) tuotteistusratkaisujaan tuoteliiketoiminnassa oleville yrityksille, joilla on oma markkinoille viemiseen tarvittava jakelu- ja markkinointiorganisaatio. Yhdessä konsernin kahden muun liiketoimintayksikön, Testaus ja Automaatiojärjestelmät, kanssa, Elektrobit pystyy tarjoamaan langattomien terminaalien suunnittelu- ja tuotantoonvientipalvelut ajallisesti ja taloudellisesti tehokkaasti avaimet käteen periaatteella.
 
Symbian on Symbian OS™ tuotemerkin luoja, joka toimii älypuhelinten maailmanlaajuisesti hyväksyttynä käyttöjärjestelmästandardina. Maailman johtavat matkapuhelinvalmistajat, joiden yhteenlaskettu myynti on yli 80 prosenttia maailman matkapuhelinmyynnistä, ovat lisensoineet Symbian OS™ käyttöjärjestelmän.
 
Symbian Platinum Partner ohjelmaan kuuluu yhtiöitä, joiden teknologinen osaaminen tai strateginen positiointi on hyödyksi langattoman teknologian kehitystyölle ja menestykselle Symbian OS™ alustalla. Osana Symbian Platinum Partner ohjelmaa, yhteistyökumppanit hyötyvät lukuisista kaupallisista palveluista sisältäen tekninen tuki ja yhteisiä markkinointimahdollisuuksia ja pääsystä Symbian OS™ lähdekoodiin.
 
Oulunsalo, 30.4.2003
 
Elektrobit Group Oyj
 
Juha Sipilä
Toimitusjohtaja