Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2004

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Nimityksiä Elektrobit-konsernissa

Joulukuu 01, 2004

Nimityksiä Elektrobit-konsernissa


Diplomi-insinööri Vesa Kiviranta on nimitetty Elektrobit-konsernin myyntijohtajaksi vastuualueenaan Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikön myynti ja uusasiakashankinta. Lisäksi Kiviranta vastaa Palveluliiketoimintaan kuuluvien Sopimustuotekehitys- ja Autoteollisuus-liiketoimintojen myynnin koordinoinnista ja johtamisesta. Kiviranta raportoi Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikön johtaja Arto Pietilälle.
 
Insinööri Tuomo Rekilä on nimitetty Elektrobit-konsernin myyntijohtajaksi vastuualueenaan Tuoteliiketoimintaan kuuluvien Testaus- ja Automaatiojärjestelmät-liiketoimintayksiköiden myynti ja uusasiakashankinta. Rekilä raportoi Testaus-liiketoimintayksikön johtaja Hannu Hakalahdelle.
 
Insinööri Veli-Matti Ihme on nimitetty Elektrobit Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2005 alkaen. Ihme raportoi Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikön johtaja Arto Pietilälle.
 
Diplomi-insinööri Pekka Ritvanen on nimitetty Elektrobit Automation Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2005 alkaen. Ritvanen raportoi Automaatiojärjestelmät-liiketoimintayksikön johtaja Juha Reinikalle. Insinööri Raimo Partanen on nimitetty Elektrobit Automation Oy:n varatoimitusjohtajaksi. Hän vastaa yhtiön tuotannosta ja projektoinnista.