Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2004

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT TARJOAA SERIES 60 -LISENSSINHALTIJOILLE LYHYEMPIÄ MARKKINOILLETULOAIKOJA JA KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Helmikuu 23, 2004

ELEKTROBIT TARJOAA SERIES 60 -LISENSSINHALTIJOILLE LYHYEMPIÄ MARKKINOILLETULOAIKOJA JA KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ


Elektrobit ilmoitti tänään osallistuvansa uuteen mallilaitehankkeeseen (reference design), jota kehittävät yhteistyössä Nokia ja Texas Instruments Incorporated (TI). Nokian ja Texas Instrumentsin yhteistyönä kehittämä mallilaite on esimerkki yritysten teknologia-osaamisen yhdistämisestä. Mallilaitteen avulla Elektrobit voi tarjota Series 60 -alustan lisenssinhaltijoille matkapuhelinten kehityspalveluja avaimet käteen -periaatteella. Uuden ratkaisun ansiosta saavutetaan lyhyempi markkinoilletuloaika ja säästetään kustannuksissa.
 
Ratkaisu perustuu Texas Instrumentsin OMAP™-prosessorin ympärille rakennettuun OMAP730 -mallilaitteeseen. Kyseinen complete reference design -laite on heti Series 60 -lisenssinhaltijoiden käytettävissä. Eräät johtavat matkaviestinvalmistajat ovat jo ilmoittaneet tukevansa sitä. Elektrobit, joka on Series 60 Boutique -kumppani, integroi ja vahvisti järjestelmäkokonaisuuden hyödyntämällä Series 60 -ekosysteemiä. Elektrobit on myös Texas Instrumentsin Independent OMAP Technology Center -kumppani.
 
"Elektrobitin huippuluokan asiantuntemus järjestelmien suunnittelussa ja integroinnissa on ollut tärkeässä roolissa tässä hankkeessa", toteaa Texas Instrumentsin langattomien järjestelmien markkinoinnista vastaava johtaja (Cellular Systems Marketing Director) Paul Werp. "Monipuolisten osaamisten yhdistäminen tuo mallilaitteen asiakkaille merkittäviä etuja."
 
Cannes, 23.2.2004
 
Elektrobit Group Oyj
 
Juha Sipilä
Toimitusjohtaja