Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2004

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT TARJOAA SYMBIAN-PUHELINTEN TUOTTAJILLE KEHITYSVAIHTOEHTOJA JA NOPEAMPAA MARKKINOILLETULOA

Helmikuu 23, 2004

ELEKTROBIT TARJOAA SYMBIAN-PUHELINTEN TUOTTAJILLE KEHITYSVAIHTOEHTOJA JA NOPEAMPAA MARKKINOILLETULOA


 

Elektrobit ilmoitti tänään laajentaneensa Symbian OS -yhteistyösopimustaan Symbianin kanssa. Yhtenä ensimmäisistä itsenäisistä Symbian-kehittäjistä (Symbian Independent Design Houses) Elektrobit pystyy tarjoamaan Symbian-käyttöliittymän käyttäjille entistä parempia avaimet käteen -kehityspalveluja.
 
"Symbian on erittäin tyytyväinen siihen, että merkittävä yhteistyökumppanimme Elektrobit osallistuu Independent Design House -ohjelmaamme. Näin Elektrobit voi tarjota Symbian-puhelinten tuottajille uusia kehitysvaihtoehtoja ja nopeampia markkinoilletuloaikoja", toteaa Symbianin myyntijohtaja Andy Brannan (Symbian VP Sales).
 
"Uuden sopimuksen ansiosta Elektrobit voi tarjota Symbian OS -lisenssinhaltijoille mahdollisuuksia saada tuotteet entistä nopeammin markkinoille ja erottua kilpailijoistaan avoimen Symbian-alustan varaan rakennetuilla innovaatioilla. Tämä on jälleen yksi osoitus siitä, että matkaviestintäala tukee Symbianin asemaa markkinoiden johtavana kehittyneiden matkapuhelinten ohjelmistoalustana" Andy Brannon toteaa.
 
Symbian on Symbian OS™ tuotemerkin luoja, joka toimii älypuhelinten maailmanlaajuisesti hyväksyttynä käyttöjärjestelmästandardina. Maailman johtavat matkapuhelinvalmistajat, joiden yhteenlaskettu myynti on yli 80 prosenttia maailman matkapuhelinmyynnistä, ovat lisensoineet Symbian OS™ käyttöjärjestelmän.
 
 
Cannes, 23.2.2004
 
Elektrobit Group Oyj
 
Juha Sipilä
Toimitusjohtaja