Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2006

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBITIN NETWORK TEST -LIIKETOIMINNAN HANKINTA HYVÄKSYTTIIN ANITEN YHTIÖKOKOUKSESSA

Marraskuu 29, 2006

ELEKTROBITIN NETWORK TEST -LIIKETOIMINNAN HANKINTA HYVÄKSYTTIIN ANITEN YHTIÖKOKOUKSESSA


Julkaisuvapaa 29. marraskuuta 2006 kello 13.30 EET
 
 
ELEKTROBITIN NETWORK TEST -LIIKETOIMINNAN HANKINTA HYVÄKSYTTIIN ANITEN YHTIÖKOKOUKSESSA
 
Anite Group Plc:n osakkeenomistajat hyväksyivät Elektrobitin Network Test -liiketoiminnan hankinnan yhtiökokouksessaan 29. marraskuuta 2006. Elektrobit julkisti sopimuksen, jonka mukaan Elektrobit myy Network Test -liiketoiminnan Anitelle, pörssitiedotteessaan 3. marraskuuta 2006. Kaupan odotetaan toteutuvan 30. marraskuuta 2006.
 
 
Oulunsalo, 29.11.2006
 
Pertti Korhonen
Toimitusjohtaja
Elektrobit Group Oyj
 
 
LISÄTIETOJA:
Maija-Liisa Fors
Johtaja, sijoittajasuhteet
Elektrobit Group Oyj
Puh.  040 344 2875
 
 
JAKELU:
OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
Tietoa Elektrobitistä
Elektrobit on Teknologiayritys, joka on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien ympäristöjen sulautettuihin ohjelmistoihin ja laitteistoratkaisuihin. Elektrobit toimittaa ohjelmistojärjestelmiä ja navigointiratkaisuja autoihin, edistyksellisiä referenssipuhelimia, IP-radiotukiasemamoduuleja sekä tutkimus- ja kehityspalveluja ja testaus-, materiaalinkäsittely- ja prosessiautomaatiolaitteita elektroniikkateollisuudelle ja puhelinoperaattoreille. Elektrobit työllistää noin 2 000 asiantuntijaa 15 maassa. Vuoden 2005 nettomyynti oli 212,5 miljoonaa euroa. Elektrobit Group Oyj on listattu Helsingin pörssissä. www.elektrobit.com
 
Tietoa Anite Groupista
Anite Group Plc. on kansainvälinen tietotekniikka-alan yritys, jonka erikoisalaa ovat liiketoiminnoille elintärkeät järjestelmät ja ratkaistut mm. tietoliikenteen, julkisten palveluiden ja matkailupalveluiden alueilla. Näiden ratkaisujen osana on lähes aina Aniten ohjelmistotuotteita. Konserni tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, mukaan lukien käyttöönotto-, järjestelmäintegraatio-, ylläpito- ja hallintapalvelut.
 
Anite, jonka pääkonttori sijaitsee Englannissa, työllistää noin 1 300 henkilöä 10 maassa: Euroopassa, Amerikoissa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.