Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2006

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT JULKISTAA LANGATTOMIEN OHJELMISTOJEN TESTAUSTEHTAAN KONSEPTIN JA PALVELUT

Toukokuu 09, 2006

ELEKTROBIT JULKISTAA LANGATTOMIEN OHJELMISTOJEN TESTAUSTEHTAAN KONSEPTIN JA PALVELUT


OULUNSALO, 9.5.2006 - Elektrobit ilmoitti tänään, että sen langattomien ohjelmistojen testaustehdas on käytettävissä Pekingissä Kiinassa. Testaustehdas tarjoaa kattavia ja laadukkaita ohjelmistotestauspalveluita Elektrobitin asiakkaille koko matkaviestinten elinkaaren ajan. Testaustehdas yhdistää Elektrobit-konsernin matkapuhelinohjelmistojen testausosaamisen yhteen paikkaan, joka tarjoaa kustannustehokkaita testauspalveluita projektin alkuvaiheen vaatimustarkastuksesta integroinnin kautta järjestelmätestaukseen ohjelmakoodin kehittyessä.
 
"Uuden ohjelmistotestaustehtaamme ja palvelukonseptimme avulla voimme tarjota merkkituotevalmistajille nopeita, luotettavia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä testauspalveluita. Tehdas parantaa entisestään S60-alustaan ja tulevaan 3G-referenssipuhelimeen liittyvää laajaa tarjontaamme", sanoo Arto Pietilä, Elektrobit-konsernin Sopimustuotekehitys-liiketoimintayksikön johtaja.
 
Elektrobit-konsernin langattomien ohjelmistojen testaustehdas tarjoaa asiakaslähtöistä, toistettavissa ja jäljitettävissä olevaa, nopeaa ja ympärivuorokautista matkapuhelinten ohjelmistojen testauspalvelua, joka hyödyntää nykyaikaisia viestintätapoja, virhetietokantaa, versionhallintaa, testauksen automatisointityökaluja ja uudelleenkäytettävien testitapausten kirjastoa sekä hyvin määriteltyjä ohjelmisto- ja testausprosesseja. Esimerkkejä palveluista ovat
 
  •  perustason hyväksymistestaus
  •  toiminnallinen testaus
  •  julkaisutestaus
  •  regressiotestaus
  •  muu kuin toiminnallinen testaus, esimerkiksi luotettavuus- ja kuormitustestaus
  •   räätälöidyt testaustavat, jotka perustuvat käyttöliittymätason testitapausten suorittamiseen.