Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2007

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT ON NYT EB - ELEKTROBIT OYJ JULKISTAA UUDEN BRÄNDISTRATEGIAN JA YRITYSILMEEN

Toukokuu 09, 2007

ELEKTROBIT ON NYT EB - ELEKTROBIT OYJ JULKISTAA UUDEN BRÄNDISTRATEGIAN JA YRITYSILMEEN


LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 9.5.2007 kello 15.30
 
 
ELEKTROBIT ON NYT EB - ELEKTROBIT OYJ JULKISTAA UUDEN BRÄNDISTRATEGIAN JA YRITYSILMEEN
 
Elektrobit julkistaa tänään uuden brändistrategian ja yritysilmeen, jotka ovat jatkoa yrityksen vuosi sitten käynnistämälle strategiamuutokselle. Ilmettä uudistetaan ottamalla yrityksen nimestä "Elektrobit Oyj" markkinointiviestinnässä käyttöön lyhenne EB, joka toimii myös yrityksen uuden merkin aihiona. Uusi EB-brändi painottaa yrityksen pyrkimystä rikastuttaa ihmisten elämää innovatiivisten teknologioiden, tuotteiden ja ratkaisujen avulla. Tämä pyrkimys kiteytyy yrityksen tunnuslauseessa "Discover the Experience".
 
Yrityksen uuden brändistrategian tarkoitus on tarkentaa yrityksen arvolupausta asiakkaille ja yhdenmukaistaa yrityksen markkinointiviestintää. 
 
"Tarkoituksemme on viestittää asiakkaillemme entistä selkeämmin, mitä EB heille edistyksellisenä teknologiayrityksenä tarjoaa. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat meidät huippuosaamisestamme ja kyvyistämme toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja haasteellisimpiin tarpeisiin. Tahdomme, että meitä pidetään luotettavana kumppanina ja johtavana yrityksenä valitsemillamme liiketoiminta-alueilla", sanoo toimitusjohtaja Pertti Korhonen. "Uskomme myös, että uudistettu brändimme vahvistaa työntekijöidemme yhteenkuuluvuutta ja yhteisen päämäärän tunnetta viestittäessään yrityksen arvoja ja henkeä", Korhonen jatkaa.
 
Yrityksen tuotemerkkejä, kuten propsim™, tresos® ja street director®, käytetään edelleen uuden brändin yhteydessä.
 
Tänään on julkistettu myös EB:n ulkoasultaan ja rakenteeltaan uudistettu Web-sivusto (www.elektrobit.com). Uudet EB-liikemerkit ovat ladattavissa Web-sivuston Media Centre -osiossa.
 
Elektrobit Oyj
Pertti Korhonen, toimitusjohtaja
 
 
LISÄTIETOJA:
 
Joakim Granholm
Markkinointijohtaja
Elektrobit Oyj
Puh. 040 344 3733
 
 
JAKELU:
OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
Elektrobit
Elektrobit (EB) hyödyntää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2006 liikevaihto oli 181,5 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu OMX Helsingin pörssissä. www.elektrobit.com