Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2009

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB, ELEKTROBIT OYJ, KESKITTÄÄ T&K -TOIMINTOJAAN SUOMESSA JA SULKEE TURUN TOIMIPISTEEN

Huhtikuu 08, 2009

EB, ELEKTROBIT OYJ, KESKITTÄÄ T&K -TOIMINTOJAAN SUOMESSA JA SULKEE TURUN TOIMIPISTEEN


LEHDISTÖTIEDOTE                                 
Julkaisuvapaa 8.4.2009 klo 16.00                                 
 
EB, ELEKTROBIT OYJ, KESKITTÄÄ T&K -TOIMINTOJAAN SUOMESSA JA SULKEE TURUN TOIMIPISTEEN
 
Osana aiemmin ilmoitettua kannattavuuden parantamiseen ja kustannusrakenteen sopeuttamiseen tähtäävää 10 miljoonan euron ohjelmaa EB sulkee Turun toimipisteensä lokakuussa 2009 ja keskittää Wireless-segmentin Suomessa olevan T&K -palveluiden ja ratkaisujen tarjonnan toimipisteisiinsä Oulussa, Kajaanissa, Tampereella ja Espoossa. 7.4.2009 päättyneiden yhteistoimintaneuvotteluiden tuloksena lakkautetaan enintään 49 tehtävää uudelleenjärjestelyiden sekä tuotannollisten ja taloudellisten syiden perusteella.
 
Henkilöstön vähentäminen ja Turun toimipisteen sulkeminen ovat osa EB:n toimenpiteitä kannattavuuden parantamiseksi ja kustannusrakenteen sopeuttamiseksi. EB:n tavoitteena on saavuttaa 40 miljoonan euron vuotuiset kustannussäästöt vuoden 2008 ensimmäisen vuosipuoliskon kustannustasoon verrattuna.
 
LISÄTIETOJA:
 
Ari Virtanen
Executive Vice President, Wireless Solutions
Puh. 0400 435 878
 
Outi Torniainen
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 512 1375
 
Jakelu: Keskeiset tiedotusvälineet
 
EB, Elektrobit Oyj
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2008 liikevaihto oli 172,3 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.  www.elektrobit.com