Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2010

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB, ELEKTROBIT OYJ:N WIRELESS-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI HANNU HUTTUNEN

Lokakuu 18, 2010

EB, ELEKTROBIT OYJ:N WIRELESS-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI HANNU HUTTUNEN


PÖRSSITIEDOTE

Julkaisuvapaa 18.10.2010 kello 10.00

EB, ELEKTROBIT OYJ:N WIRELESS-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI HANNU HUTTUNEN

 

EB, Elektrobit Oyj:n Wireless-liiketoimintasegmentin johtajaksi ja Elektrobit Technologies Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11.2010 alkaen KTM Hannu Huttunen, 44. Tehtävä on uusi. EB:n Wireless-liiketoimintasegmenttiin sisältyvät Wireless Solutions- ja Wireless Communications Tools -liiketoiminnat.

 

Hannu Huttunen siirtyy EB:lle EXFO Inc:n Wireless-divisioonan johtajan tehtävästä. EXFO osti kuluvana vuonna Nethawk Oyj:n, jossa Huttunen työskenteli toimitusjohtajana vuosina 2003-2010 ja johtajana vuosina 2002-2003. Vuosina 1995-2002 Huttunen toimi useissa johtotehtävissä Nokia Mobile Phonesissa ja sen Nokia Special Products -yksikössä.

 

Huttunen raportoi Elektrobit Technologies Oy:n hallitukselle, jonka puheenjohtajana toimii EB:n toimitusjohtaja Jukka Harju.

 

- Hannulla on vahva osaaminen ja pitkäaikainen johtamiskokemus langattomista teknologioista, päätelaitteista ja testaustuotteista, ja hän vahvistaa Wireless-liiketoimintasegmentin johtoa strategiamme toteuttamisessa ja toiminnan edelleen kehittämisessä, kertoo toimitusjohtaja Jukka Harju.

 

Automotive-liiketoimintasegmentin johtajana ja Elektrobit Automotive GmbH:n toimitusjohtajana jatkaa Jarkko Sairanen.

 

 

Lisätietoa:
Jukka Harju
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5466

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

 

 

EB, Elektrobit Oyj
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2009 liikevaihto oli 153,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.  www.elektrobit.com