Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2010

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB LIITTYY Qt-KUMPPANUUSOHJELMAAN

Tammikuu 25, 2010

EB LIITTYY Qt-KUMPPANUUSOHJELMAAN


EB tuo nopeasti kasvavaan Qt-yhteisöön langattomien laitteiden suunnitteluosaamista


Alansa edistyneimpiä autoteollisuuden ja langattomien järjestelmien sulautettuja teknologiaratkaisuja kehittävä EB (Elektrobit Oyj OMX: EBC1V), on liittynyt Qt-kumppanuusohjelmaan. Kumppanuus vahvistaa EB:n asemaa Qt-kehitys- ja liiketoimintahankkeissa.


Qt Alliance -kumppanina, EB luo lisäarvoa Qt-yhteisöön tarjoamalla konsultointia, ohjelmisto-, käyttöjärjestelmä- ja laitealustasovelluksia ja valmiita tuoteratkaisuja. Erityisesti EB:n Qt-pohjainen käyttöliittymä- ja ohjelmistoalusta, joka esiteltiin ensimmäisen kerran EB MID referenssilaitteessa, on helposti räätälöitävissä. Tämä ohjelmistokokonaisuus todistaa Qt:n soveltuvuuden luoda graafisesti monipuolisia, intuitiivisia loppukäyttäjäkokemuksia. EB:n teknologiaosaaminen, globaali suunnittelijatiimi ja tuotekehitys alhaisemman kustannustason maissa, antavat joustavuutta uusien ratkaisujen markkinoille tuomiseen.


"Tuomme lisäarvoa Qt-ekosysteemiin pitkäaikaisen langattomien laitteiden, ohjelmisto-osaamisen ja langattoman teollisuuden asiantuntemuksemme kautta", sanoo Olli Airaksinen, johtaja, Key Account Management, Wireless Solutions. "Osallistumalla tähän arvostettuun ohjelmaan, teemme yhteistyötä ja jaamme tietoa Qt-asiantuntijoiden kanssa maailmanlaajuisesti."


Qt on auttanut 15 vuoden ajan yhteisöjä ja yksilöitä eri toimialoilla ympäri maailmaa kehittämään edistyneitä ja erittäin innovatiivisia sovelluksia ja laitteita. Yhtenä nopeimmin kasvavista kehityshankkeista maailmassa, Qt-kumppanuusohjelma pyrkii luomaan monipuolisen ammatillisten palveluiden ja teknologioiden ekosysteemin, joka tarjoaa korkealaatuisia Qt-palveluja niin pöytäkone-, internet-, teollisten sulautettujen kuin langattomien ympäristöjen kehittäjille. Monialustainen työkalu mahdollistaa innovatiivisten sovellusten ja käyttöliittymien luomisen ja niiden soveltamisen kaikille tärkeimmille alustoille ilman, että kehittäjien tarvitsee kirjoittaa ohjelmistokoodia uudestaan.


Lisätietoja Qt teknologiasta ja kumppanuusohjelmasta löytyy osoitteista: www.elektrobit.com ja www.qt.nokia.com

 

Lisätietoa:

Olli Airaksinen

Johtaja, Key Account Management

EB, Wireless Solutions

Puh. 040 344 4715

Jakelu:

www.elektrobit.com

 

EB, Elektrobit Corporation

EB, Elektrobit Oyj on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2008 liikevaihto oli 172,3 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com