Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2011

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB, ELEKTROBIT OYJ:N AUTOMOTIVE-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI ALEXANDER KOCHER

Elokuu 01, 2011

EB, ELEKTROBIT OYJ:N AUTOMOTIVE-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI ALEXANDER KOCHER


PÖRSSITIEDOTE
Julkaisuvapaa 1.8.2011 kello 10.00

EB, ELEKTROBIT OYJ:N AUTOMOTIVE-LIIKETOIMINTASEGMENTIN JOHTAJAKSI ALEXANDER KOCHER

EB, Elektrobit Oyj:n Automotive-liiketoimintasegmentin johtajaksi ja Elektrobit Automotive GmbH:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Alexander Kocher, 50. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.11.2011.

Alexander Kocher siirtyy EB:lle Intel Inc:in tytäryhtiöstä, Wind River GmbH:sta, jossa hän on työskennellyt viimeiset kolme vuotta Automotive-liiketoimintayksikön johtajana. Aiemmin Kocher on työskennellyt useissa eri autoteollisuuden viihde- ja viestintäjärjestelmiin sekä muihin ohjelmisto- ja tuoteratkaisuihin liittyvissä johtotehtävissä, liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä tuotekehityksen johtotehtävissä mm. Continental/VDO Automotive AG:ssa, Siemens Automotive AG:ssa, Infineon Technologies AG:ssa ja Siemens AG:ssa.

- Alexander Kocherilla on vahva toimialaosaaminen autoteollisuuden ohjelmisto- ja elektroniikkaratkaisuista ja niiden kansainvälisistä markkinoista, ja tähän liittyvä pitkäaikainen tuotekehityksen, ohjelmistoliiketoiminnan ja asiakkuuksien johtamiskokemus. Uskomme, että hänellä on juuri oikeanlainen kokemustausta sekä henkilökohtaiset kyvyt ottaa johdettavakseen EB:n Automotive-liiketoimintasegmentin ja kehittää edelleen sen tarjontaa ja kilpailukykyä nopeasti kasvavilla ja kehittyvillä autoteollisuuden ohjelmistomarkkinoilla, kertoo toimitusjohtaja Jukka Harju.

Kocher raportoi Elektrobit Automotive GmbH:n hallitukselle, jonka puheenjohtajana toimii EB:n toimitusjohtaja Jukka Harju.

Siihen saakka kunnes Kocher aloittaa EB:llä, Automotive-liiketoimintasegmentin väliaikaisena johtajana jatkaa EB:n Automotive-liiketoimintasegmentin talous- ja rahoitusjohtaja Gregor Zink.


Lisätietoa:

Jukka Harju
Toimitusjohtaja
Puhelin 040 344 5466

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet


EB, Elektrobit Oyj
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2010 liikevaihto oli 161,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.elektrobit.com