Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2012

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBITIN (EB) NAVIGOINTI- JA PUHEOHJAUSRATKAISU UUDESSA VOLKSWAGEN GOLF VII -MALLISSA

Joulukuu 18, 2012

ELEKTROBITIN (EB) NAVIGOINTI- JA PUHEOHJAUSRATKAISU UUDESSA VOLKSWAGEN GOLF VII -MALLISSA


LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 18. joulukuuta 2012 kello 16.00

ELEKTROBITIN (EB) NAVIGOINTI- JA PUHEOHJAUSRATKAISU UUDESSA VOLKSWAGEN GOLF VII -MALLISSA  

ERLANGEN, Saksa, 18.12.2012 - Elektrobit (EB) on kehittänyt uuden Volkswagen Golf VII-mallin viihde- ja viestintäjärjestelmän perustason navigointi- ja käytettävyysominaisuudet. Uusi Golf VII esiteltiin syyskuussa 2012 Pariisin autonäyttelyssä ja se on jo myynnissä Euroopan markkinoilla. Viihde- ja viestintäjärjestelmän pääyksikkö, sen laitteisto ja ohjelmisto ovat Panasonic Automotive Systemsin kehittämiä ja EB on toimittanut siihen navigaatio- ja puheenohjausohjelmistot sekä käyttöliittymätyökaluja.

EB:n Volkswagenin uuteen modulaariseen viihde- ja viestintäjärjestelmäalustaan kehittämä navigointijärjestelmä tuottaa käyttäjille monenlaisia etuja. Kuljettajat pääsevät käyttämään EB:n uusinta teknologiaa hyödyntävää navigointiohjelmistoa, jonka ominaisuuksiin kuuluvat monipuoliset karttagrafiikat ja käyttömukavuutta parantavat puhetoiminnot. Teknologisesti edistyksellinen navigointiohjelmisto tarjoaa kuljettajalle näyttävät ja luonnolliset tienäkymät, valikoiman vaihtoehtoisia reittejä ja järjestelmään integroidun puhetoiminnon. Lisäksi viihde- ja viestintäjärjestelmässä on EB GUIDE Speech Target Framework -puheohjausohjelmalla kehitetty ääniohjaus, jolla voidaan navigoitaessa syöttää kohteita yli 50:stä eri maasta.

"Me EB:llä olemme ylpeitä siitä, että Volkswagen-konserni käyttää navigointi- ja puheohjausteknologioitamme autoissaan", kertoo EB:n viihde- ja viestintätuotteista vastaava johtaja Martin Schleicher. "Uuden Golf VII:n ostajat kokevat aivan uudenlaisen ajoelämyksen. EB:n ohjelmistojen avulla Volkswagen voi tarjota uusimpia teknologioita automalleihinsa nopeasti ja tehokkaasti."

"Volkswagenin uuden modulaarisen alustan kaltaiset viihde- ja viestintäjärjestelmät ovat muodostuneet tärkeäksi erottautumiskeinoksi suurille autonvalmistajille", kertoo Volkswagen AG:n tekninen projektijohtaja, tohtori Gabriel Schwab. "Viihde- ja viestintäjärjestelmiä koskevat vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti, eikä syynä ole pelkästään teknisten toteutusmahdollisuuksien kehittyminen. Siihen vaikuttaa myös eri toimintojen designin ja ulkoasun yhä suurempi merkitys tuotemerkin imagolle, oli kyseessä sitten massatuotantoversio tai huippumalli. Jotta voimme hallita tätä uutta monimuotoisuutta sekä vastata käytettävyys- ja ulkoasuvaatimuksiin, tarvitsemme mahdollisimman joustavia sekä laadukkaita navigointiratkaisuja ja ohjelmistotyökaluja. Me Volkswagenilla voimme aina luottaa EB:n tukeen, jatkaa Schwab."

Lisätietoja:
Manuela Papadopol
Global Marketing Manager
Puh. +1 425 444 2771
Email: Manuela.Papadopol@elektrobit.com

Philipp Hanke
Weber Shandwick for EB
Puh. +49 89 380 179-48
Email: phanke@webershandwick.com

Larry Weis
Autocom for EB
Puh. +1 248 647 8621
Email: lweis@usautocom.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

Elektrobit (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2011 liikevaihto oli 162,2 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com

EB:n tuotteet ja palvelut autoteollisuudelle
EB:n Automotive-liiketoiminta on vakiinnuttanut asemansa yhtenä tärkeimmistä autoteollisuuden sulautettujen ohjelmistoratkaisujen tuottajista. Innovatiivisten tuotteiden kehittämisen ohella se on myös erikoistunut autoteollisuuden palveluihin ja konsultointiin. Se toteuttaa monenlaisia ohjelmistoratkaisuja AUTOSAR- ja FlexRay-järjestelmiin sekä viihde- ja viestintäjärjestelmiin, navigointi-, HMI- ja kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. http://automotive.elektrobit.com