Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2012

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB SAI PÄÄTÖKSEEN YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT JA LAKKAUTTAA ESPOON TOIMIPISTEENSÄ

Huhtikuu 16, 2012

EB SAI PÄÄTÖKSEEN YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT JA LAKKAUTTAA ESPOON TOIMIPISTEENSÄ


LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 16. huhtikuuta 2012 kello 13.00

EB SAI PÄÄTÖKSEEN YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT JA LAKKAUTTAA ESPOON TOIMIPISTEENSÄ

EB (Elektrobit) on saanut päätökseen 12.3.2012 aloittamansa yhteistoimintaneuvottelut koskien Espoon toimipisteen lakkauttamista. Neuvottelujen tuloksena EB on tänään päättänyt lakkauttaa Wireless-liiketoimintasegmentin Espoon toimipisteen ja keskittää toimintansa Suomessa suurempiin toimipisteisiinsä Oulussa, Kajaanissa ja Tampereella. Neuvottelut koskivat yhteensä 25 Espoon toimistossa työskentelevää henkilöä.

Toimipisteen lakkauttamisella pyritään tehostamaan toimintaa ja parantamaan kustannusrakennetta. Vaihtoehtona työsuhteen päättämiselle, EB tarjoaa tehtäviä kaikille lakkautettavan toimipisteen työntekijöille yhtiön muissa toimipisteissä. Enimmillään toimipisteen lakkauttaminen voi johtaa 25 henkilön irtisanomiseen. EB:llä on Suomessa noin 500 työntekijää.

Toimipisteen sulkemisella ei ole olennaista vaikutusta EB:n vuoden 2012 liikevaihtoon, tulokseen tai taseeseen.

Lisätietoja:
Hannu Huttunen
Wireless-liiketoimintasegmentin johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

EB, Elektrobit Oyj
EB, Elektrobit Oyj on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2011 liikevaihto oli 162,2 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com