Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2012

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB PÄIVITTÄÄ PUOLUSTUSTUOTEVALIKOIMAANSA UUSILLA EB TOUGH VOIP -MALLISTON KENTTÄ- JA PÖYTÄ- PUHELIMILLA

Huhtikuu 03, 2012

EB PÄIVITTÄÄ PUOLUSTUSTUOTEVALIKOIMAANSA UUSILLA EB TOUGH VOIP -MALLISTON KENTTÄ- JA PÖYTÄ- PUHELIMILLA


LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 3. huhtikuuta 2012 kello 9.00

EB PÄIVITTÄÄ PUOLUSTUSTUOTEVALIKOIMAANSA UUSILLA EB TOUGH VOIP -MALLISTON KENTTÄ- JA PÖYTÄ- PUHELIMILLA

Uuden sukupolven kenttä- ja pöytäpuhelimet vahvistavat EB:n taktisen tiedonsiirron tuotevalikoimaa

EB päivittää EB Tough VoIP™ -tuotevalikoimaansa uuden sukupolven EB Tough VoIP -kenttäpuhelimella ja EB Tough VoIP -pöytäpuhelimella. Nämä kenttäkelpoiset tuotteet tuovat laajakaistapuhepalvelut sotilasyksiköiden käyttöön niin kentälle, ajoneuvoihin kuin komentopaikoillekin.

EB Tough VoIP -kenttäpuhelin ja -pöytäpuhelin ovat osa EB Tough VoIP -tuotevalikoimaa, joten asiakas voi helposti integroida ne nykyiseen tiedonsiirtojärjestelmäänsä. Laitteiden kestävä rakenne parantaa VoIP-palveluiden toimintavarmuutta vaativissa olosuhteissa, mikä edistää joukkoyksiköiden toimintakykyä. Nämä uusinta teknologiaa edustavat tuotteet on helppo räätälöidä joustavasti erilaisten puolustusteollisuuden asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisiksi.

"Nämä uuden sukupolven tuotteet osoittavat, että olemme kuunnelleet asiakkaittemme vaatimuksia ja kehittäneet ominaisuuksia jotka entisestään parantavat tuotteidemme sopivuutta loppukäyttäjien muuttuviin tarpeisiin", kertoo Mikko Viitaniemi, tuotepäällikkö. "Nämä tuotteet edustavat hyvin pyrkimystämme kehittää uusinta teknologiaa hyödyntäviä taktisen tiedonsiirron tuotteita vastaamaan puolustusmarkkinoiden erityisiä vaatimuksia."

Uuden sukupolven EB Tough VoIP -kenttäpuhelimen ja EB Tough VoIP -pöytäpuhelimen uusia ominaisuuksia ovat:

  • GPS-paikannuksen tuki,
  • tuotteiden käyttömahdollisuuksia lisäävä uusien äänikoodekkien tuki,
  • parannettu käytettävyys uuden näppäimistön, käyttöliittymän ja seinäasennusmahdollisuuden myötä ,
  • täysin uusi, entistä kevyempi ja kestävämpi mekaaninen rakenne, sekä
  • käyttömahdollisuuksia sekä konfigurointia monipuolistavat uudet liitäntämahdollisuudet.

EB Tough VoIP -kenttäpuhelimessa ja -pöytäpuhelimessa on molemmissa sisäänrakennettu kaiutin sekä Ethernet-yhteys. Kenttäpuhelin on varustettu lisäksi sisäänrakennetulla SHDSL-yhteydellä. Molemmat tuotteet on mahdollista varustaa myös optista Ethernet-yhteyttä varten.

Malesian Kuala Lumpurissa 16.-19.4. järjestettävillä DSA-messuilla (osasto 3007) EB esittelee uudistetun Tough VoIP -tuoteperheensä, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetun langattoman IP-runkoverkon (EB Tactical Wireless IP Network), signaalitiedusteluun tarkoitetun laajakaistaisen COMINT-sensorin (EB Wideband COMINT Sensor) ja elektronisen sodankäynnin tarpeisiin kehitetyn RCIED-häirintälähettimen tuotealustan (EB Counter RCIED Platform).

Katso lisätietoja EB:n puolustusalan tuotteista osoitteesta www.elektrobit.com

Lisätietoja

Mikko Viitaniemi
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Tel. +358 40 344 2579
Email: mikko.viitaniemi@elektrobit.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

EB, Elektrobit Oyj
EB, Elektrobit Oyj on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2011 liikevaihto oli 162,2 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com