Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2013

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBITIN (EB) TOUGH VOIP -PUHELIN ON NYT SAATAVILLA MYÖS TEOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN

Tammikuu 21, 2013

ELEKTROBITIN (EB) TOUGH VOIP -PUHELIN ON NYT SAATAVILLA MYÖS TEOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN


LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 21. tammikuuta 2013 kello 09.00

ELEKTROBITIN (EB) TOUGH VOIP -PUHELIN ON NYT SAATAVILLA MYÖS TEOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN

Elektrobitin EB Industrial VoIP Phone™ tuo luotettavat puhepalvelut vaativiin teollisuusympäristöihin

OULU, 21. tammikuuta, 2013 - Elektrobit (EB) lanseeraa EB Tough VoIP -puhelimensa teollisuusmarkkinoille. EB Industrial VoIP Phone -nimeä kantava puhelin on sopiva vaativiin ympäristöihin kuten tehtaisiin, rakennustyömaille, voimaloihin, kaivok­siin ja kuljetustoimintaan.

Puhelin pohjautuu täysin EB Tough VoIP -tuotteeseen, joka on kehitetty ja testattu vastaamaan tiukimpia sotilaskäyttövaatimuksia. SIP-protokollaan (tietoliikenneprotokolla) perustuva tuote on yhteensopiva muiden kaupallisilla ja teollisilla markkinoilla olevien SIP-päätelaitteiden ja -palvelintoteutusten kanssa.

EB Industrial VoIP Phone on suunniteltu toimimaan myös sellaisissa vaativissa teollisuuden viestintä­sovelluksissa, joissa ei välttämättä ole SIP-palvelininfrastruktuuria tai sen käytettävyyteen ei hätätilanteessa voida luottaa. Näin ollen EB Industrial VoIP Phone mahdol­listaa aina käytettävissä olevat puhelupalvelut vaativiin teollisuuden viestintä­sovelluksiin.

"Tämä tuote on erinomainen ratkaisu kaikille, jotka etsivät kestävää ja äärimmäisen luotettavaa puhelinta käytettäväksi vaativassa teollisuusympäristössä, sillä puhelin on alun perin suunniteltu sotilaskäyttöön", sanoo EB:n tuotepäällikkö Mikko Viitaniemi. "Puhelin on myös helppo integroida olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin (Internet Protocol), eikä se vaadi mitään erikoisohjelmistoa tai -kaapelointia."

Lue lisää EB Industrial VoIP Phone -puhelimesta osoitteessa www.elektrobit.com/industrialvoip .

Lisätietoja:
Mikko Viitaniemi
Tuotepäällikkö
+358 40 344 2579
etunimi.sukunimi@elektrobit.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

Elektrobit (EB)
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2011 liikevaihto oli 162,2 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.elektrobit.com