Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2014

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) tehostaa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Joulukuu 17, 2014

Elektrobit (EB) tehostaa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa


Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 17.12.2014, kello 11.30

Elektrobit (EB) tehostaa toimintojaan Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa

Elektrobit (EB) on saanut päätökseen 6.11.2014 aloittamansa yhteistoimintaneuvottelut Wireless-liiketoimintasegmentissä Suomessa tehostaakseen toimintojaan keskittämällä joitain toimintojaan enemmän Ouluun ja terävöittämällä Suomen toimipisteiden rooleja. Yhtiö on päättänyt irtisanoa enintään 19 työntekijää Kajaanin ja Tampereen toimipisteistä. Irtisanomisten vaihtoehtona tarjotaan muutamalle henkilöille uutta työtehtävää Oulusta. Toimenpiteillä tullaan saavuttamaan noin yhden miljoonan euron vuotuiset kustannussäästöt alkaen ensi vuoden alusta. EB:n Wireless-liiketoimintasegmentissä työskentelee tällä hetkellä 465 henkilöä.

Säästötoimenpiteistä aiheutuvat noin 0,4 miljoonan euron kertaluonteiset kulut, jotka rasittavat vuoden 2014 viimeisen vuosineljänneksen tulosta. Suunniteltujen toimenpiteiden taloudelliset vaikutukset on huomioitu vuotta 2014 koskevassa ohjauksessa, joka on esitetty yhtiön 6.11.2014 julkaisemassa tammi-syyskuun 2014 osavuosikatsauksessa. Katsaus on luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.elektrobit.com .

Oulu, 17.12.2014

Elektrobit Oyj
Toimitusjohtaja
Jukka Harju

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
Wireless-liiketoimintasegmentin johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)

EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2013 liikevaihto oli 199,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 8,1 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com