Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2014

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee uusinta teknologiaa edustavia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan Indo Defence 2014 -messuilla

Lokakuu 15, 2014

Elektrobit (EB) esittelee uusinta teknologiaa edustavia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan Indo Defence 2014 -messuilla


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 15. lokakuuta 2014 kello 14.00

Elektrobit (EB) esittelee uusinta teknologiaa edustavia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan Indo Defence 2014 -messuilla

Elektrobit (EB) esittelee taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla Indo Defence 2014 -messuilla, jotka järjestetään Jakartassa, Indonesiassa 5.-8. marraskuuta. Messuilla EB demonstroi EB Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -järjestelmää, EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisua (Long-Term Evolution, 4G), sekä EB Tough VoIP -puhelimia (Voice over Internet Protocol).

  • EB TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, joka tarjoaa laajakaistaisen tiedonsiirron liikkuville joukoille ja liittää ne myös kiinteisiin verkkoihin. Järjestelmällä voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä yhdessä loogisessa IP-verkossa.
  • EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu mahdollistaa langattoman LTE-liitynnän EB TAC WIN -runkoverkkoon. Tämän yhdistelmän avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista niin siviilikäyttöön kuin erityisesti sotilaskäyttöönkin tarkoitetuilla päätelaitteilla.
  • EB Tough VoIP -tuoteperheen puhelimet mahdollistavat taktiset IP-puhelut vaativissakin olosuhteissa. Puhelimet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin.

EB:n tuotteisiin voi tutustua messuosastolla A075.

EB etsii aktiivisesti järjestelmäintegraattoreita ja jakelukumppaneita puolustusteollisuuden tuotteilleen. Lue lisää tuotteistamme sivulta www.elektrobit.com/defense_authorities .

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 344 3507
defense(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa www.elektrobit.com/uutta/porssi-_ja_lehdistotiedotteet .    

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2013 liikevaihto oli 199,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 8,1 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com

EB:n tuotteet ja palvelut puolustusmarkkinoille
EB on johtava radio- ja viestintäratkaisujen asiantuntija. EB toimittaa tuotteita ja palveluita langattomaan ja langalliseen taktiseen tiedonsiirtoon ja signaalitiedusteluun. Uusinta teknologiaa edustavat tuotteet on kehitetty ja testattu vastaamaan äärimmäisiä vaatimuksia.