Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2014

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee EB Specialized Device Platform -tuotealustaansa APCO 2014 -messuilla

Heinäkuu 10, 2014

Elektrobit (EB) esittelee EB Specialized Device Platform -tuotealustaansa APCO 2014 -messuilla


Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 10.7.2014, kello 09.00

Elektrobit (EB) esittelee EB Specialized Device Platform -tuotealustaansa APCO 2014 -messuilla

EB jatkaa johtavien innovaatioiden tuomista asiakkailleen viranomaisviestinnän markkinoilla

OULU, 10.7.2014 - Elektrobit (EB) esittelee tuotteitaan APCO 2014 -viranomais-messuilla 3.-6. elokuuta New Orleansissa, Yhdysvalloissa. Messuilla on esillä palkittuun EB Specialized Device Platform (SDP) -erikoistuotealustaan perustuvat referenssiälypuhelin, tabletti, LTE -yhteysmoduuli, sekä tuotekonsepteja.

Yksi esiteltävistä tuotteista on EB SDP -erikoistuotealustaan pohjautuva H3 Smart Phone -referenssipuhelin ja sille kehitetty DMO-viestintätuki (Direct Mode). H3 Smart Phone -referenssipuhelin on räätälöitävissä eri asiakasvaatimuksiin ja puhelimen erityisominaisuutena on muun muassa kehittynyt radiotaajuusratkaisu, joka tukee jopa kymmenen 4G LTE-radiotaajuuskaistan käyttöä, ja on myös yhteensopiva useimpien maailmanlaajuisten 2G ja 3G verkkojen kanssa. DMO-viestintätuen avulla käyttäjät voivat muodostaa ääni-yhteyksiä ilman verkkoinfrastruktuurin tukea. Tämä innovatiivinen ratkaisu tarkoittaa, että viestintä on mahdollista tilanteissa, joissa matkapuhelinverkko ei ole toiminnassa tai käytettävissä, esimerkiksi luonnonkatastrofeissa tai viranomaisten välisessä, sisätiloissa tapahtuvassa viestinnässä. EB:n DMO-ratkaisu perustuu standardoituihin GSM-protokolliin, mikä takaa erittäin hyvän äänenlaadun, pitkän kantaman ja pitkän akunkeston, ja lisäksi sitä voidaan käyttää kahdenväliseen tai monenväliseen viestintään kuten useita Push-to-Talk (PTT) -sovelluksia.

Aiemmin mainittujen tuotteiden lisäksi EB esittelee myös:

  • EB Tactical Wireless IP Network -langaton IP-runkoverkko taktiseen tiedonsiirtoon,
  • EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu langattomaan runkoverkkoon,
  • EB Tough VoIP -tuoteperheen, joka mahdollistaa IP-puhelut vaativissa ympäristöolosuhteissa.

EB:n tuoteportfolioon voi tutustua messuosastolla #756.

EB Specialized Device Platform:
EB:n Specialized Device Platform on monipuolinen tuotealusta, joka hyödyntää massamarkkinoille tarkoitettujen ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen mukanaan tuomia mittakaavaetuja. Laitealustan avulla yritykset pystyvät pienentämään tuotekehitysriskiään ja tuomaan markkinoille täysin räätälöityjä mobiililaitteita (esim. moduuli-, älypuhelin-, tabletti- ja älykellosegmenteissä) entistä nopeammin. Wireless Innovation Forum myönsi SDP-alustalle "Technology of the Year" -palkinnon vuonna 2011. Alusta on tuotteistettu viranomais-, turvallisuus-, teollisuus- ja älykellomarkkinoille.

Lisätietoja osoitteesta http://www.elektrobit.com/what_we_deliver/wireless/offering/specialized_device_platform

Lisätietoja:
Yhdysvallat: Jani Lyrintzis
Wireless-liiketoimintasegmentti, US-liiketoiminnan kehittäminen ja myynti
Puh. +1 425 686 3100
Sähköposti: jani.lyrintzis@elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa www.elektrobit.com/uutta/porssi-_ja_lehdistotiedotteet .     

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2013 liikevaihto oli 199,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 8,1 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com