Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Bittium esittelee tietoturvallista LTE-älypuhelintaan British APCO -tapahtumassa

Lokakuu 14, 2015

Bittium esittelee tietoturvallista LTE-älypuhelintaan British APCO -tapahtumassa


Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 14.10.2015, kello 16.15

Bittium esittelee tietoturvallista LTE-älypuhelintaan British APCO -tapahtumassa

Oulu, 14.10.2015 - Bittium (entinen Elektrobit) esittelee tietoturvallista LTE-älypuhelintaan viranomaisille suunnatussa British APCO -tapahtumassa Newcastlessä, UK:ssa 4.-5. marraskuuta. Tapahtumassa esiteltävässä Bittium Tough Mobile -LTE älypuhelimessa, joka on suunniteltu ja valmistettu vaativille tietoturvallisuus- ja viranomaismarkkinoille, yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaohjelmistot ja laiteteknologiat.

Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on tietoturva-alusta, joka mahdollistaa luotettavan laitetietoturvallisuuden sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen.

Viranomaisilla on tiukkoja kestävyys ja käytettävyys vaatimuksia laitteille joita he käyttävät työssään. Bittium Tough Mobilen modernin älypuhelinmuotoilun ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.

Bittium esittelee tapahtumassa viranomaiskäyttöön suunnattuja ratkaisuja brittiläisiltä yhteistyökumppaneiltaan Becrypt Ltd, Etherstack Ltd. ja VoiceSecure Ltd. Yhdessä Bittium Tough Mobilen innovatiivisten ominaisuuksien kanssa nämä edistyneet, ohjelmistopohjaiset ratkaisut luovat toimivan kokonaisuuden ammattikäyttäjille kuten valtion virastot, viranomaiset ja muut ammattilaiset, joilla on kriittisiä viestintätarpeita.    

Lue lisää Bittium Tough Mobile -älypuhelimesta: https://www.bittium.com/BittiumToughMobile  

Bittium tuotteita esitellään messuosastolla 14.

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja tietoturvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 52,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com