Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsausta

Heinäkuu 31, 2015

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsausta


Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 31.7.2015, kello 14.15

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsausta

Bittium Oyj julkaisee vuoden 2015 tammi-kesäkuun osavuosikatsauksensa torstaina 6.8.2015 klo 8.00. Tiedote on luettavissa välittömästi julkaisun jälkeen yhtiön Internet-sivuilla osoitteessa www.bittium.com .

Bittium järjestää osavuosikatsausta koskevan suomenkielisen lehdistötilaisuuden lehdistölle, analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille torstaina 6.8. kello 9.30 alkaen osoitteessa Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14, Helsinki.

Yhtiö järjestää myös englanninkielisen puhelinkokouksen tuloksesta samana päivänä kello 10.30. Puhelinnumero kokoukseen on +44 203 059 5861. Soittaessa tulee antaa tunnus "Bittium". Tilaisuus on seurattavissa myös suorana audiocast-lähetyksenä yhtiön internetsivujen kautta osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat . Kysymyksiä voi esittää sekä puhelimitse että osallistuttaessa internetin kautta.

Lisätietoa kokoukseen osallistumiseksi tulee yhtiön internetsivuille osoitteeseen www.bittium.com/sijoittajat .

Puhelinkokous nauhoitetaan ja taltiointi sekä esitysaineisto ovat saatavilla Bittiumin kotisivuilla osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat myöhemmin samana päivänä.

Lisätietoja:

Karoliina Fyrstén
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 344 2789

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 53,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,0 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com