Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan sosiaali- ja terveydenhuollon Health Insights -konferensseissa UK:ssa

Kesäkuu 02, 2015

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan sosiaali- ja terveydenhuollon Health Insights -konferensseissa UK:ssa


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 2. kesäkuuta 2015 kello 12.00

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan sosiaali- ja terveydenhuollon Health Insights -konferensseissa UK:ssa

Oulu, 2.6.2015 - Elektrobit (EB) esittelee turvallisia ja helppokäyttöisiä etäkäyttöratkaisuja Health Insights - konferenssisarjassa (http://www.healthinsights.co.uk/ ) ympäri Englantia kesä- ja heinäkuussa 2015. Health Insights -konferenssit ovat alueellisia yksipäiväisiä tapahtumia, jotka pidetään yhteistyössä NHS Englandin (Englannin kansallinen terveydenhuollon hallintaorganisaatio) kanssa. Tavoitteena on tarjota ajantasaista tietoa innovatiivisen teknologian hyödyntämisestä liikkuvassa työssä hoitotulosten parantamiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla.

EB esittelee tapahtumissa EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan ja lisäksi EB:llä on asiakascase-puheenvuoro ketterän työnteon mahdollistamisesta turvallisen ja saumattoman liikkuvuuden avulla Bristolissa 10. kesäkuuta kello 12. Puhujana toimii Dave Smith, tietotekniikkapalvelujen apulaisjohtaja Bridgewater Community Healthcare NHS Foundation Trustista.

EB SafeMove -ratkaisut:

  • EB SafeMove Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. EB SafeMoven avulla esimerkiksi kotihoitopalveluiden työntekijät pääsevät samoihin sovelluksiin ja järjestelmiin kuin sairaalassakin, mahdollistaen reaaliaikaisen pääsyn potilastietoihin.
  • EB SafeMove Mobile Access -palvelu mahdollistaa EB SafeMoven hyödyntämisen myös mobiililaitteissa. Palvelu on tehty ratkaisemaan etäkäyttöongelmat ympäristöissä, joissa on käytössä lukuisia erilaisia mobiililaitteita, kuten esimerkiksi iOS- ja Android -pohjaisia puhelimia ja tabletteja. Suojatun mobiiliyhteyden kautta käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää niitä sisäverkon palveluita, jotka ovat päätelaitteen kanssa yhteensopivia.
  • EB SafeMove Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Analytics-työkalua voidaan myös helposti tehostaa paikannustiedolla, jos GPS-data on käytettävissä.

Konferenssit järjestetään seuraavasti:

Manchester, 2. kesäkuuta 2015
Bristol, 10. kesäkuuta 2015
Birmingham, 17. kesäkuuta 2015
Newcastle, 24. kesäkuuta 2015
London, 1. heinäkuuta 2015
Leeds, 7. heinäkuuta 2015

Health Insights -konferenssit ovat CPD (Continuing Professional Development) -hyväksyttyjä (ammatillisen kehityksen ylläpitämiseen sertifioituja tapahtumia) ja osallistuminen on ilmaista terveydenhuollon ja julkissektorin ammattilaisille.
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: http://www.speeddata.co.uk/Forms/Default.aspx?FormRef=HIC04Visitor

Varataksesi tapaamisen EB:n edustajan kanssa mihin tahansa edellä mainituista konferensseista, ole hyvä ja ota yhteyttä myyntijohtaja Tomas Granöön, sähköposti: tomas.grano@elektrobit.com , puh. 050 542 1919.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: sales.wireless(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa www.elektrobit.com/tiedotteet

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)

EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com .

Elektrobit (EB) - Wireless

Wireless-liiketoimintasegmentissä EB tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja puolustus-, turvallisuus- ja muille viranomaismarkkinoille, IoT- markkinoille (Internet of Things) sekä teollisuuden käyttöön. Langattoman tietoliikenteen markkinoille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa, EB tarjoaa tuotekehityspalveluita perustuen uusimpiin langattomiin teknologioihin ja käyttösovelluksiin. Lisäksi EB tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Wireless-liiketoimintasegmentin tuotteita ovat: vaativaan tietoturvallisuus- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettu EB Tough Mobile LTE -älypuhelin, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetut EB Tactical Wireless IP Network -järjestelmä ja EB Tough VoIP -tuotteet sekä EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu. EB:n tuotealustoja ovat EB Special Device Platform Android-pohjaisiin päätelaitteisiin ja EB IoT Device Platform langattomilla yhteyksillä ja erilaisilla sensoreilla varustettujen tuotteiden kehittämiseen. EB SafeMove -ohjelmisto mahdollistaa turvalliset ja saumattomat tietoliikenneyhteydet. www.elektrobit.com/wireless