Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove ja EB Tough Mobile -tuotteitaan Mobile Government Summit 2015 -konferenssissa

Maaliskuu 16, 2015

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove ja EB Tough Mobile -tuotteitaan Mobile Government Summit 2015 -konferenssissa


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 16. maaliskuuta 2015 kello 10.00

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove ja EB Tough Mobile -tuotteitaan Mobile Government Summit 2015 -konferenssissa

OULU, 16.3.2015 - Elektrobit (EB) esittelee turvallisia ja helppokäyttöisiä EB SafeMove -etätyöratkaisuja sekä tietoturvallista EB Tough Mobile LTE-älypuhelinta Mobile Government Summit 2015 -tapahtumassa (http://www.mobilegov-conference.co.uk/ ) Lontoossa QEII Centressä 17. maaliskuuta. Mobile Government Summit on valtionhallinnon virastoille, paikallisviranomaisille, turvallisuusviranomaisille ja terveydenhuollolle suunnattu yksipäiväinen tapahtuma, jonka avainteemoina ovat liikkuvan työn edistämiseen liittyvät asiat, kuten loppukäyttäjän vaatimuksiin vastaaminen, tietoturva, tuottavuus sekä teknologiat. EB:llä on tilaisuudessa myös onnistuneen liikkuvan työn projektin läpiviemiseen liittyvä seminaaripuheenvuoro otsikolla: "Conducting a Successful Mobility Project - Lessons learnt".

  • EB SafeMove Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. EB SafeMoven avulla liikkuvat työntekijät pääsevät samoihin sovelluksiin ja järjestelmiin kuin toimistossakin, mahdollistaen reaaliaikaisen pääsyn tarvittaviin tietoihin ajasta ja paikasta riippumatta.
  • EB SafeMove Mobile Access -palvelu mahdollistaa EB SafeMoven hyödyntämisen myös mobiililaitteissa. Palvelu on tehty ratkaisemaan etäkäyttöongelmat ympäristöissä, joissa on käytössä lukuisia erilaisia mobiililaitteita, kuten esimerkiksi iOS- ja Android -pohjaisia puhelimia ja tabletteja. Suojatun mobiiliyhteyden kautta käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää niitä sisäverkon palveluita, jotka ovat päätelaitteen kanssa yhteensopivia.
  • EB SafeMove Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Analytics-työkalua voidaan myös helposti tehostaa paikannustiedolla, jos GPS-data on käytettävissä.
  • EB Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat.  EB Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa niin asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi EB Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa erillinen radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.

Seminaaripuheenvuoro: Conducting a Successful Mobility Project - Lessons learnt
Seminaaripuheenvuorossa esitellään keskeiset, onnistuneen liikkuvuudenhallintaprojektin toteuttamiseen vaadittavat strategiat. Esimerkkinä menestyksekkäästä liikkuvuudenhallintaprojektista käydään läpi asiakastarina Staffordshire and Stroke-On-Trent Partnership Trustista, jossa hoitotyöntekijöiden liikkuvuushanke toteutettiin menestyksekkäästi. EB:n seminaaripuhujina toimivat tuotepäällikkö Anton Gyllenberg ja myynnin tuesta vastaava Simon Addis. Asiakasta edustaa tietohallintojohtaja Amy Freeman Staffordshire Stroke-On-Trent Partnership NHS Trustista. Seminaari on klo 12.

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: sales.wireless(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa http://www.elektrobit.com/tiedotteet     

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com .

Elektrobit (EB) - Wireless
Wireless-liiketoimintasegmentissä EB tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja puolustus-, turvallisuus- ja muille viranomaismarkkinoille, IoT- markkinoille (Internet of Things) sekä teollisuuden käyttöön. Langattoman tietoliikenteen markkinoille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa, EB tarjoaa tuotekehityspalveluita perustuen uusimpiin langattomiin teknologioihin ja käyttösovelluksiin. Lisäksi EB tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Wireless-liiketoimintasegmentin tuotteita ovat: vaativaan tietoturvallisuus- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettu EB Tough Mobile LTE -älypuhelin, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetut EB Tactical Wireless IP Network -järjestelmä ja EB Tough VoIP -tuotteet sekä EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu. EB:n tuotealustoja ovat EB Special Device Platform Android-pohjaisiin päätelaitteisiin ja EB IoT Device Platform langattomilla yhteyksillä ja erilaisilla sensoreilla varustettujen tuotteiden kehittämiseen. EB SafeMove -ohjelmisto mahdollistaa turvalliset ja saumattomat tietoliikenneyhteydet