Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee tietoturvallisia EB Tough Mobile -älypuhelintaan sekä EB IoT Device Platform -tuotealustaansa Mobile World Congress 2015 -messuilla

Helmikuu 27, 2015

Elektrobit (EB) esittelee tietoturvallisia EB Tough Mobile -älypuhelintaan sekä EB IoT Device Platform -tuotealustaansa Mobile World Congress 2015 -messuilla


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 27. helmikuuta 2015 kello 11.55

Elektrobit (EB) esittelee tietoturvallisia EB Tough Mobile -älypuhelintaan sekä EB IoT Device Platform -tuotealustaansa Mobile World Congress 2015 -messuilla

OULU, 27.2.2015 - Elektrobit (EB) esittelee innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja Mobile World Congress 2015 -messuilla, jotka järjestetään Barcelonassa, Espanjassa 2.-5. maaliskuuta. Messuilla EB esittelee tietoturvallisia EB Tough Mobile -älypuhelinta ja EB IoT Device Platform -tuotealustaansa, EB SafeMove -ohjelmistoa sekä langattoman tietoliikenteen markkinoille suunnattuja tuotekehityspalveluitaan.

  • EB Tough Mobile on lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat.  EB Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa niin asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi EB Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa erillinen radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.
  • EB IoT Device Platform on tietoturvallinen, kompakti ja helposti räätälöitävä laitealusta, jonka pohjalta voi kehittää monenlaisia langattomalla yhteydellä ja erilaisilla sensoreilla varustettuja tuotteita puettavien laitteiden (Wearable), terveysteknologian, koneiden välisen viestinnän ja teollisen internetin markkinoille. Alustan tietoturvaohjelmisto turvaa laitteet verkkohyökkäyksiltä sekä suojaa yhteydet laitteiden ja palveluiden välillä.
  • EB SafeMove -ohjelmisto on korkealaatuinen etäkäyttöratkaisu, joka tarjoaa liikkuville työntekijöille helppokäyttöiset, turvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta ja paikasta riippumatta. EB SafeMove mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet.
  • EB tarjoaa telekommunikaatioalan toimijoille langattomien tietoliikennelaitteiden suunnittelupalveluitaan niin tukiasemaympäristöön kuin langattomia yhteyksiä hyödyntäviin päätelaitteisiin. EB:n kolmenkymmenen vuoden suunnittelukokemus langattomista teknologioista mahdollistaa kokonaisen tukiaseman tai älypuhelimen kehittämisen ja tuotantoon siirtämisen laadukkaasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

EB:n tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuosastolla Hallissa 5, osastolla 5D32.

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: sales.wireless(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa www.elektrobit.com/tiedotteet .

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com .

Elektrobit (EB) - Wireless
Wireless-liiketoimintasegmentissä EB tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja puolustus-, turvallisuus- ja muille viranomaismarkkinoille, IoT- markkinoille (Internet of Things) sekä teollisuuden käyttöön. Langattoman tietoliikenteen markkinoille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa, EB tarjoaa tuotekehityspalveluita perustuen uusimpiin langattomiin teknologioihin ja käyttösovelluksiin. Lisäksi EB tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Wireless-liiketoimintasegmentin tuotteita ovat: vaativaan tietoturvallisuus- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettu EB Tough Mobile LTE -älypuhelin, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetut EB Tactical Wireless IP Network -järjestelmä ja EB Tough VoIP -tuotteet sekä EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu. EB:n tuotealustoja ovat EB Special Device Platform Android-pohjaisiin päätelaitteisiin ja EB IoT Device Platform langattomilla yhteyksillä ja erilaisilla sensoreilla varustettujen tuotteiden kehittämiseen. EB SafeMove -ohjelmisto mahdollistaa turvalliset ja saumattomat tietoliikenneyhteydet. www.elektrobit.com/wireless