Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
27. Marraskuuta 2017

Bittium SafeMoven uusi ohjelmistoversio tuo uuden helppokäyttöisen käyttöliittymän ja parantaa edelleen vaativan käytön edellyttämää tietoturvaa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 27.11.2017, kello 12.00

Bittium SafeMoven uusi ohjelmistoversio tuo uuden helppokäyttöisen käyttöliittymän ja parantaa edelleen vaativan käytön edellyttämää tietoturvaa

Uudet toiminnallisuudet mahdollistavat entistä nopeamman reagoinnin tietoturvauhkiin ja kriittistä dataa sisältävien laajakaistasovellusten käyttöönoton liikkuvissa ajoneuvoissa

Oulussa, 27.11.2017 – Bittium julkaisee uuden ohjelmistoversion Bittium SafeMove® -tuoteperheestä. Ohjelmiston Windows-käyttöliittymä on suunniteltu täysin uudelleen tukemaan erityisesti loppukäyttäjiä, joille turvallisten yhteyksien toimiminen on ensiarvoisen tärkeää. Moderni käyttöliittymä toimii entistä selkeämmin nyt myös kosketusnäytöllisissä laitteissa. Ylläpitäjille uusi versio tarjoaa helppokäyttöisen ja toimintavarman tavan hallita liikkuvien laitteiden tietoturvapolitiikkaa ja muita asetuksia.

SafeMove®-ohjelmistoa käytetään jatkuvasti liikkeessä olevissa mobiililaitteissa turvaamaan kriittisen infrastruktuurin toimintavarmuutta haastavissa käyttöympäristöissä. Uusi yhteyksien testaamiseen suunniteltu toiminnallisuus näyttää yhteyden tilan visuaalisesti ja antaa loppukäyttäjälle mahdollisuuden testata ja mahdollisesti myös korjata yhteysongelmat helposti itse. Näin loppukäyttäjille jää enemmän aikaa varsinaisen tehtävän suorittamiseen kentällä.

SafeMove® Analytics -ohjelmiston päivityksen myötä voidaan kerätä merkittävä määrä uutta verkon toimintaan ja tietoturvaan liittyvää dataa. Sen avulla voidaan seurata muun muassa kehittyvien, viranomaisille tarkoitettujen LTE-verkkojen suorituskykyä. Reaaliaikaisuus mahdollistaa paremman näkymän esimerkiksi tietoturvatapahtumiin. Uusi versio tukee Windows- ja Android-käyttöjärjestelmiä, joten työkalu toimii laajasti liikkuvaan käyttöön suunnitteluissa päätelaitteissa. Myös ylläpitäjille tarkoitettu analysointikäyttöliittymä on päivitetty uusilla aikajanaominaisuuksilla.

SafeMove® Managerin web-pohjaiseen hallintatyökaluun on päivitetty entistä paremmat graafiset käyttöliittymät määrittelyjen muokkaamiseen. Määritysten teko on aiempaa helpompaa, nopeampaa ja selkeämpää. Lisääntyneen toimintavarmuuden ansiosta ylläpitäjät voivat reagoida nopeammin tietoturvauhkiin ja muutoksiin toimintaympäristössä.

OEM-asiakkaille suunnattu SafeMove® Mobile Router Toolkit on monikanavaisiin reitittimiin integroitava ohjelmistoratkaisu, jonka avulla varmistetaan katkeamattomat yhteydet kriittisiin sovelluksiin. Uusi toiminnallisuus mahdollistaa useiden radiolinkkien yhdistämisen yhdeksi, mikä moninkertaistaa kokonaiskapasiteetin. Tämän avulla viranomaiset voivat ottaa käyttöön uusia, kriittistä dataa siirtäviä laajakaistasovelluksia esimerkiksi liikkuvissa ajoneuvoissa.

Bittium SafeMove® 10 on ylläpitoasiakkaiden saatavissa välittömästi.

Lisätietoja Bittium SafeMove® -tuoteperheestä löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/products__services/safemove_solutions/ tai myynniltämme osoitteesta: safemove.sales(a)bittium.com.

Lisätietoja:

Juha Eskelin
Bittium SafeMove -ratkaisuista vastaava johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – SafeMove-ratkaisut

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Etätyöratkaisuiden edelläkävijänä Bittium tarjoaa helppokäyttöisiä SafeMove® -ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com .