Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
02. Marraskuuta 2017

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience 2017 -tapahtumassa

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 2.11.2017, kello 9.00

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience 2017 -tapahtumassa

Oulu, 2.11.2017 – Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience -tapahtumassa, joka järjestetään Washington D.C.:ssä, Yhdysvalloissa 11.-15. marraskuuta 2017. Bittiumilla on yli 10 vuoden kokemus neurofysiologisista sovelluksista, jona aikana yhtiö on kehittänyt muun muassa aivosähkökäyrälaitteiston (EEG) erityisesti TMS-EEG- käyttöön (transkraniaalisen magneettistimulaation aikana käytettävä EEG) ja fMRI-EEG (magneettikuvauksen aikana käytettävä EEG) -sovelluksille. Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ovat aivojen sähköisen toiminnan mittaamiseen tarkoitettu Bittium NeurOne -monitori sekä pienikokoinen EEG-vahvistin Bittium BrainStatus.

Esiteltävät tuotteet:

  • Bittium NeurOne-tuote on maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG -mittalaitteita kliiniseen ja tutkimuskäyttöön. Bittium NeurOne-järjestelmä mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 henkilölle samanaikaisesti. Järjestelmä soveltuu käyttöön yhdessä transkraniaalisten magneettistimulaattoreiden kanssa (TMS-EEG) ja sen käyttö magneettikuvauksien aikana on mahdollista (fMRI-EEG).
  • Bittium BrainStatus on langaton pienikokoinen EEG -vahvistin, jota hyödynnetään yhdessä kertakäyttöisen, helposti ja nopeasti potilaalle puettavan Bittium BrainStatus-elektrodipannan kanssa muun muassa epilepsiakohtauksien (status epileptus) ja tajunnanhäiriöiden diagnosointiin. Bittium BrainStatus mahdollistaa nopean mittauksen toteuttamisen niin kenttäolosuhteissa kuin sairaalan sisällä ja mahdollistaa näin potilaan hoitoprosessin nopeuttamisen. Bittium BrainStatusta voidaan käyttää etä- ja langattomaan reaaliaikaiseen EEG monitorointiin tai tietoja voidaan tallentaa laitteen muistiin.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua osastolla 803. Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/products__services/medical

Lisätietoja:

Arto Pietilä
Johtaja, Medical Technologies -tuote- ja palvelualue
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com