Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
25. Syyskuuta 2017

Bittium esittelee Bittium Tough SDR™ -taktisia radioita ja Bittium Tough Comnode™ -päätelaitetta puolustusalan Defence Communications -tapahtumassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 25.9.2017, kello 16.00

Bittium esittelee Bittium Tough SDR™ -taktisia radioita ja Bittium Tough Comnode™ -päätelaitetta puolustusalan Defence Communications -tapahtumassa

Oulussa, 25.9.2017 – Bittium esittelee uusimpia taktisen tiedonsiirron tuotteitaan puolustusalan Defence Communications -tapahtumassa Krakovassa, Puolassa 26.–27. syyskuuta. Tapahtumassa on esillä vasta julkistetut, Bittium Tough SDR -taktisten radioiden tuoteperheeseen kuuluvat yksittäisen sotilaan käyttöön tarkoitettu Bittium Tough SDR Handheld™ -käsiradio ja ajoneuvoihin asennettava Bittium Tough SDR Vehicular™ -ajoneuvoradio, sekä monipuolinen Bittium Tough Comnode™ -päätelaite.

Bittiumilla on tapahtumassa myös puheenvuoro, jonka aiheena on ”Considerations for national certification of software defined tactical communications”. Esitys käsittelee taktisen kommunikaation ohjelmistopohjaisia tuotteita ja ratkaisuja ja niiden mahdollisuuksia kansalliseen sertifiointiin. Puhujana on Defense & Security tuote- ja palvelualueen Euroopan myyntijohtaja Ilkka Uhari.

Esiteltävät tuotteet:

  • Bittium Tough SDR -tuoteperhe laajentaa Bittiumin tuotevalikoiman nykyisestä laajakaistaisesta, liikkuvan taktisen IP-runkoverkon muodostavasta Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän laitteista nyt myös yksittäisen taistelijan ja taisteluajoneuvojen radioihin. Tämä mahdollistaa laajakaistaisen tiedonsiirron ja puheen koko taistelukentän yli kaikille liikkuville joukoille prikaatitasolta aina yksittäiselle taistelijalle saakka.
  • Bittium Tough Comnode -päätelaite täyttää liikkuvien joukkojen tiedonsiirron tarpeet toimimalla muun muassa VoIP-puhelimena, IP-reitittimenä ja SHDSL-toistimena. Lisäksi Bittium Tough Comnode -päätelaite tarjoaa taktisen puheverkon SIP-palvelintoiminnot (Session Initiation Protocol) myös kaupallisille VoIP-päätelaitteille sekä mahdollistaa myös vanhemman teknologian kenttäradioiden liittämisen osaksi IP-pohjaista taktista kommunikaatiojärjestelmää (Radio over IP, RoIP).

Tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien Bittiumin taktisen kommunikaation tuotteiden ja ratkaisujen kanssa, niissä yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat ja ne mahdollistavat koko taistelukentän kattavan laajakaistaisen tiedonsiirron ja IP-puhelut. Tuotteet tarjoavat monipuoliset liityntämahdollisuudet myös kolmannen osapuolen laitteisiin ja järjestelmiin.

Lisätietoja Bittiumin taktisen kommunikaation tuotteista ja ratkaisuista: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/defense .

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com