Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
03. Elokuuta 2017

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n puolivuosikatsausta tammi-kesäkuu 2017

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 3.8.2017, kello 9.00

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n puolivuosikatsausta tammi-kesäkuu 2017

Bittium Oyj julkaisee puolivuosikatsauksen tammi-kesäkuu 2017 keskiviikkona 9.8.2017 klo 8.00. Tiedote on luettavissa välittömästi julkaisun jälkeen yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.bittium.com .

Bittium järjestää tilinpäätöstiedotetta koskevan suomenkielisen lehdistötilaisuuden lehdistölle, analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille keskiviikkona 9.8.2017 kello 9.00 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, Helsinki.

Yhtiö järjestää myös englanninkielisen puhelinkokouksen tuloksesta samana päivänä kello 10.00. Puhelinnumero kokoukseen on + 44 20 3059 8125. Soittaessa tulee antaa tunnus ”Bittium”. Tilaisuus on seurattavissa myös audiocast-lähetyksenä yhtiön internetsivujen kautta osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat .

Lisätietoa kokoukseen osallistumiseksi tulee yhtiön internetsivuille osoitteeseen www.bittium.com/sijoittajat .

Audiocast-nauhoite ja esitysaineisto ovat saatavilla Bittiumin kotisivuilla osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat myöhemmin samana päivänä.

Lisätietoja:

Karoliina Fyrstén
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 344 2789

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.bittium.com/sijoittajat

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com