Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
15. Kesäkuuta 2017

Bittium esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EHRA Europace - Cardiostim 2017 -tapahtumassa

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 15.6.2017, kello 14.00

Bittium esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EHRA Europace - Cardiostim 2017 -tapahtumassa

Oulu, 15.6.2017 – Bittiumin esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EHRA Europace - Cardiostim 2017 -tapahtumassa, joka järjestetään Wienissä, Itävallassa, 18.-21. kesäkuuta 2017. Tapahtuman teemana on sydämen tahdistus- ja elektrofysiologia, lisäksi tapahtuma tarjoaa osallistujille uusimmat tieteen ja koulutuksen tiedot sydämen rytmihäiriöistä ja -terapiasta.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat sydämen etämonitorointiin tarkoitetut Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile -ohjelmistoratkaisut, Faros Cardiac Rehab -monitorointiratkaisu, sekä 3-in-1 Faros EKG -tuoteperhe.

  • Faros on monipuolinen EKG-mittalaite, jota käytetään sydämen rytmihäiriöiden varhaiseen havaitsemiseen jokapäiväisessä elämässä. Faros on erittäin pieni ja kevyt, mikä mahdollistaa tarkat pitkäkestoiset EKG mittaukset pitkäaikaisissa Holter -mittauksissa, sydämen tapahtumien seurannan, sydämen etämonitoroinnin sekä autonomisen hermoston toiminnan arvioinnin.
    Faros -laitteen avohoidon seurantaratkaisut sisältävät useita ohjelmistovaihtoehtoja sydämen seurantaan. Faros -laitteen sisäänrakennettuja rytmihäiriöiden tunnistusalgoritmeja käytetään havaintojen tallentamiseen ja etämonitorointiin mahdollistaen potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistäkin paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeammin. Uusi, innovatiivinen ja hienostunut Holter -analyysiohjelmisto parantaa tarkkuutta ja nopeuttaa analysointityötä merkittävästi.
  • Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile ovat ohjelmistoratkaisuja sydämen etämonitorointiin, jossa Faros -laitteen sisäänrakennettujen tunnistusalgoritmien avulla tunnistetut sydämen rytmihäiriöt saadaan nopeasti ammattilaisten tutkittavaksi. Ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistäkin paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeammin.
  • Faros Cardiac Rehab on sydämen kuntouttamiseen käytettävä ratkaisu, jolla voidaan reaaliajassa tarkkailla jopa 16 potilasta samanaikaisesti. Ratkaisu tarjoaa turvallisuutta ja tehokkuutta sydänkuntoutusohjelmaan näyttämällä jokaisen potilaan sykkeen, EKG:n sekä muutokset ST-segmentissä. Langattoman teknologian käyttö mahdollistaa vapauden valita erilaisia harjoituksia monenlaisissa harjoitusympäristöissä.

Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/medical/faros


Lisätietoja:


Arto Pietilä
Medical-tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com