Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
15. Toukokuuta 2017

Bittium esittelee Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja siihen liittyviä tuotteita ja -ratkaisuja Critical Communications World -messuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 15.5.2017, kello 11.00

Bittium esittelee Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja siihen liittyviä tuotteita ja -ratkaisuja Critical Communications World -messuilla

Oulussa, 15.5.2017 – Bittium esittelee lujatekoista ja tietoturvallista Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja siihen liittyviä tuotteita ja -ratkaisuja viranomaisille suunnatuilla Critical Communications World -messuilla, jotka järjestetään Hongkongissa 16. - 18. toukokuuta 2017.

Bittium osallistuu paneelikeskusteluun "Industry roasting – meeting user expectations (focus on broadband)", jossa keskustellaan siitä kuinka viranomaisloppukäyttäjien odotukset täytetään. Paneeli järjestetään torstaina 18.5. Critical Communications Live Theatre -osiossa. Bittiumin panelistina on myyntijohtaja Michael Long.

Bittiumin tuotteista ja ratkaisuista:

  • Bittium Tough Mobile™ on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.
  • Bittium Tough Mobile -älypuhelimeen kuuluva Bittium Secure Suite™ -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.

Lisätietoja Bittium Tough Mobilesta ja Bittium Secure Suitesta: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/public_safety__security .

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua osastolla C1. Bittiumin messuosasto on osa Critical Communications Finland -paviljonkia, jossa muina osallisina on suomalaisia teknologiayrityksiä sekä viranomaisten edustajia.  

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales1global(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com