Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
29. Maaliskuuta 2017

Bittium esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EuroPrevent 2017 -tapahtumassa

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 29.3.2017, kello 11.00

Bittium esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EuroPrevent 2017 -tapahtumassa

Oulu, 29.3.2017 – Bittiumin esittelee innovatiivisia kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan EuroPrevent 2017 -tapahtumassa, joka järjestetään Malagassa, Espanjassa, 6.-8. huhtikuuta 2017. Tapahtuman pääteemana on sydänsairauksien ennaltaehkäisyä ja kuntoutusta koskevan tutkimuksen sekä siihen liittyvän tietouden jakaminen kardiologien, omaishoidon ammattilaisten, yleislääkärien, tutkijoiden ja päättäjien kesken. Marraskuussa 2016 Bittium hankki omistukseensa terveydenhuollon teknologiayhtiön Mega Elektroniikka Oy:n, joka on erikoistunut biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurotieteiden, neurofysiologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat sydämen etämonitorointiin tarkoitetut Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile -ohjelmistoratkaisut, Faros Cardiac Rehab -monitorointiratkaisu, sekä 3-in-1 Faros ECG -tuoteperhe.

  • Faros ECG on monipuolinen 1- tai 3-kanavainen laite, jolla voidaan tehdä laadukkaita HRV (Heart Rate Variability) -mittauksia, laite tallentaa HRV-datan lisäksi alkuperäisen EKG-signaalin sekä kiihtyvyysanturien tuottaman aktiivisuusdatan.
  • Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile ovat ohjelmistoratkaisuja sydämen etämonitorointiin, jossa Faros -laitteen sisäänrakennettujen tunnistusalgoritmien avulla tunnistetut sydämen rytmihäiriöt saadaan nopeasti ammattilaisten tutkittavaksi. Ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistäkin paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeammin.
  • Faros Cardiac Rehab on sydämen kuntouttamiseen käytettävä ratkaisu, jolla voidaan reaaliajassa tarkkailla jopa 16 potilasta samanaikaisesti. Ratkaisu mahdollistaa potilaiden tehokkaamman kuntouttamisen sekä lisää potilaiden harjoittelunaikaista turvallisuutta.

Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/medical

Lisätietoja:

Arto Pietilä
Johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Marraskuusta 2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com