Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
23. Helmikuuta 2017

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan 2nd International Brain Stimulation Conference -tapahtumassa

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 23.2.2017, kello 15.00

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan 2nd International Brain Stimulation Conference -tapahtumassa

Oulu, 23.2.2017 – Bittiumin esittelee innovatiivisia neurotieteiden ja kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan 2nd International Brain Stimulation Conference -tapahtumassa, joka järjestetään Barcelonassa, Espanjassa 5.-8. maaliskuuta 2017. Marraskuussa 2016 Bittium hankki omistukseensa terveydenhuollon teknologiayhtiön Mega Elektroniikka Oy:n, joka on erikoistunut biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurotieteiden, neurofysiologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla.

Tapahtumassa esitellään aivojen sähköisen toiminnan mittaamiseen tarkoitettu NeurOne -monitori, pienikokoinen EEG -laite BrainStatus sekä Faros ECG -tuoteperhe (3-in-1).

  • NeurOne-tuote on maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG mittalaitteita tutkimus- ja kliiniseen käyttöön. NeurOne-järjestelmä mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 hengelle yhtäaikaisesti. Järjestelmä soveltuu käyttöön yhdessä transkraniaalisten magneettistimulaattoreiden kanssa (TMS-EEG), ja sen käyttö magneettikuvauksien aikana on mahdollista (fMRI-EEG).
  • BrainStatus on langaton pienikokoinen EEG vahvistin, jota hyödynnetään yhdessä kertakäyttöisen, helposti ja nopeasti potilaalle puettavan BrainStatus-elektrodipannan kanssa muun muassa epilepsiakohtauksien (status epileptus) ja tajunnanhäiriöiden diagnosointiin. BrainStatus mahdollistaa nopean mittauksen toteuttamisen niin kenttäolosuhteissa kuin sairaalan sisällä ja mahdollistaa näin potilaan hoitoprosessin nopeuttamisen.
  • Faros ECG on monipuolinen 1- tai 3-kanavainen laite, jolla voidaan tehdä laadukkaita HRV (Heart Rate Variability) -mittauksia, laite tallentaa HRV-datan lisäksi alkuperäisen EKG-signaalin sekä kiihtyvyysanturien tuottaman aktiivisuusdatan.

Lisätietoja tarjonnasta: www.bittium.com/products__services/medical

Lisätietoja:

Arto Pietilä
Johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. 10.11.2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com