Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
26. Tammikuuta 2017

Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusalan IDEX-messuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 26.1.2017, kello 15.45

Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusalan IDEX-messuilla

Oulu, 26.1.2017

Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla IDEX-messuilla, jotka järjestetään Abu Dhabissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 19.–23. helmikuuta 2017. Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmä, Bittium Tactical LTE Access Point™ -liityntäratkaisu (Long-Term Evolution, 4G), Bittium Tough VoIP™ -tuoteperhe (Voice over Internet Protocol) sekä Bittium Tough Mobile™, tieturvallinen LTE älypuhelin. Kaikissa tuotteissa ja ratkaisuissa yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat ja ne mahdollistavat koko taistelukentän kattavan laajakaistaisen tiedonsiirron ja IP-puhelut. Bittiumin messuosastolla (Hall 7, 07-A21) demonstroidaan näiden taistelukentällä oleellisten tiedonsiirto- ja kommunikaatioratkaisujen toiminnallisuuksia. Näiden tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi demonstroidaan kenttä- ja tutkimustarkoituksiin Bittiumin Medical Technology -tuotteita, mukaan lukien Faros, BrainStatus ja NeurOne.

  • Bittium TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, jolla voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä. Järjestelmä tarjoaa taistelukentän kaikkiin osiin liikkuville joukoille laajakaistaisen IP-tiedonsiirron liittäen ne myös kiinteisiin verkkoihin.
  • Bittium Tough VoIP -tuoteperheen tuotteet mahdollistavat taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissakin olosuhteissa. Tuotteet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin. Uusin tuote tuoteperheessä on Bittium Tough VoIP Service™ -ohjelmistotuote, jonka avulla voidaan yhdistää sekä kiinteiden että taktisten langattomien tietoverkkojen käyttäjät samaan puhepalveluverkkoon.
  • Bittium Tactical LTE Access Point on liityntäratkaisu, joka mahdollistaa LTE-liitynnän Bittium TAC WIN -runkoverkkoon. Ratkaisun avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista sekä normaaleilla kaupallisilla älypuhelimilla että viranomaiskäyttöön tarkoitetuilla erikoispäätelaitteilla.
  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.
  • Bittiumin Medical Technology -tuotteilla esitellään ratkaisuja reaaliaikaiseen biosignaalien monitorointiin taistelijan koulutuksessa ja fyysisen ja henkisen kunnon mittaamisessa taistelukentällä, sekä sotilaallisissa tutkimustarkoituksissa. Esiteltävät ratkaisut ovat Faros ECG Mobile -ohjelmistoratkaisu, BrainStatus -pienikokoinen EEG-vahvistin, ja NeurOne -EEG-mittalaite.

Lisätietoja Bittiumin taktisen kommunikaation tuotteista ja palveluista: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/defense , ja Bittiumin Medical Technology -tuotteista: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/medical .

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. 10.11.2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com .