Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
25. Tammikuuta 2017

Bittiumin esittelee innovatiivisia kardiologian ja neurologian tuotteitaan ja ratkaisujaan Arab Health 2017 -messuilla

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 25.1.2017, kello 15.00

Bittiumin esittelee innovatiivisia kardiologian ja neurologian tuotteitaan ja ratkaisujaan Arab Health 2017 -messuilla

Oulu, 25.1.2017 – Bittiumin esittelee innovatiivisia kardiologian ja neurologian tuotteitaan ja ratkaisujaan Arab Health 2017-messuilla, jotka järjestetään Dubaissa, Yhdistyneissä araabiemirikunnissa 30. tammikuuta – 2. helmikuuta. Marraskuussa 2016 Bittium hankki omistukseensa terveydenhuollon teknologia yhtiön Mega Elektroniikka Oy:n, joka on erikoistunut biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurotieteiden, neurofysiologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla.

Messuilla esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat sydämen etämonitorointiin tarkoitetut Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile -ohjelmistoratkaisut, Faros Cardiac Rehab -monitorointiratkaisu, BrainStatus – pienikokoinen EEG vahvistin, sekä 3-in-1 Faros ECG -tuoteperhe.

  • Faros ECG Event ja Faros ECG Mobile ovat ohjelmistoratkaisuja sydämen etämonitorointiin, jossa Faros laitteen sisäänrakennettujen rytmihäiriöiden tunnistusalgoritmien avulla tunnistetut sydämen rytmihäiriöt saadaan nopeasti ammattilaisten tutkittavaksi. Ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistäkin paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeammin.
  • Faros Cardiac Rehab on sydämen kuntouttamiseen käytettävä ratkaisu, jolla voidaan reaaliajassa tarkkailla jopa 16 potilasta yhtä aikaisesti. Ratkaisu mahdollistaa potilaiden tehokkaamman kuntouttamisen sekä lisää potilaiden harjoittelun aikaista turvallisuutta.
  • BrainStatus on langaton pienikokoinen EEG vahvistin, jota hyödynnetään yhdessä kertakäyttöisen, helposti ja nopeasti potilaalle puettavan BrainStatus-elektrodipannan kanssa muun muassa epilepsian ja aivohalvauksen tunnistamiseen. BrainStatus mahdollistaa nopean mittauksen toteuttamisen niin kenttäolosuhteissa kuin sairaalan sisällä, ja mahdollistaa näin potilaan hoitoprosessin nopeuttamisen.
  • NeurOne-tuote on maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG mittalaitteita sekä tutkimus, että kliiniseen käyttöön. NeurOne-järjestelmä mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 hengelle yhtäaikaisesti. Järjestelmä soveltuu käyttöön yhdessä transkraniaalisten magneettistimulaattoreiden kanssa (TMS-EEG), ja sen käyttö magneettikuvauksien aikana on mahdollista (fMRI-EEG).

Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/medical .

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin messuosastollemme C41 hallissa Z4.

Lisätietoja:

Arto Pietilä
Johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. 10.11.2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com