Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
30. Lokakuuta 2018

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience 2018 -tapahtumassa

Lehdistötiedote     

Vapaa julkaistavaksi 30.10.2018, kello 10.00

Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience 2018 -tapahtumassa

Oulu, 30.10.2018 – Bittium esittelee innovatiivisia neurologian tuotteitaan ja ratkaisujaan Society for Neuroscience 2018 -tapahtumassa, joka järjestetään San Diegossa, Yhdysvalloissa 4.-7. marraskuuta 2018. Society for Neuroscience on maailman suurin aivoihin ja hermostoon omistautunut tutkijoiden ja lääkärien järjestö. Bittiumilla on yli 10 vuoden kokemus neurofysiologisista sovelluksista, jona aikana yhtiö on kehittänyt muun muassa aivosähkökäyrälaitteiston (EEG) erityisesti TMS-EEG- käyttöön (transkraniaalisen magneettistimulaation aikana käytettävä EEG) ja fMRI-EEG (magneettikuvauksen aikana käytettävä EEG) -sovelluksille.

Tapahtumassa Bittium esittelee aivojen sähköisen toiminnan mittaamiseen tarkoitettua Bittium NeurOne™ EEG/ERP -laitteistoa, sekä reaaliaikaiseen aivojen sähköisen toiminnan (EEG) monitorointiin tarkoitettua langatonta Bittium BrainStatus™ - EEG -vahvistinta ja elektrodipantaa. Lisäksi tapahtumassa ovat esillä sydämen sähköisen toiminnan mittaamiseen ja monitorointiin tarkoitettu uusi vesitiivis Bittium Faros™ EKG-mittalaite sekä Bittium FastFix™ -tarraelektrodi sydämen sähköisen toiminnan mittaamiseen.

Tapahtumassa esiteltäviä tuotteita ja ratkaisuja ovat:

  • Bittium NeurOne on maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG -mittalaitteita kliiniseen ja tutkimuskäyttöön. Bittium NeurOne-järjestelmä mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 henkilölle samanaikaisesti. Järjestelmä soveltuu käyttöön yhdessä transkraniaalisten magneettistimulaattoreiden kanssa (TMS-EEG) ja sen käyttö magneettikuvauksien aikana on mahdollista (fMRI-EEG).
  • Bittium BrainStatus on langaton pienikokoinen EEG-vahvistin, jota hyödynnetään yhdessä kertakäyttöisen, helposti ja nopeasti potilaalle puettavan Bittium BrainStatus -elektrodipannan kanssa muun muassa epilepsiakohtauksien (status epilepticus) ja tajunnanhäiriöiden diagnosointiin. Bittium BrainStatus mahdollistaa nopean mittauksen toteuttamisen niin kenttäolosuhteissa kuin sairaalan sisällä ja mahdollistaa näin potilaan hoitoprosessin nopeuttamisen. Bittium BrainStatus -laitetta voidaan käyttää langattomaan reaaliaikaiseen EEG -etämonitorointiin tai tietoja voidaan tallentaa laitteen muistiin.
  • Bittium Faros on monipuolinen vesitiivis EKG-mittalaite, jota käytetään sydämen rytmihäiriöiden varhaiseen havaitsemiseen jokapäiväisessä elämässä. Bittium Faros on erittäin pieni ja kevyt ja se mahdollistaa tarkat pitkäkestoiset EKG -mittaukset ja -tallennukset, sydämen poikkeavien tapahtumien seurannan, sydämen etämonitoroinnin sekä autonomisen hermoston toiminnan arvioinnin.
    Bittium Faros -laitteen avohoidon seurantaratkaisut sisältävät useita ohjelmistovaihtoehtoja sydämen seurantaan. Faros -laitteen sisäänrakennettuja rytmihäiriöiden tunnistusalgoritmeja käytetään havaintojen tallentamiseen ja etämonitorointiin. Bittiumin ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistä paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeasti.

Bittiumin tuotteisiin voi tutustua messuosastolla 3426.

Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/products_services/medical


Lisätietoja:


Arto Pietilä
Medical-tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com