Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
09. Elokuuta 2018

Bittium laajentaa toimintaansa Keski-Euroopassa avaamalla uuden toimipisteen Müncheniin, Saksaan

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 9.8.2018, kello 14.00

Bittium laajentaa toimintaansa Keski-Euroopassa avaamalla uuden toimipisteen Müncheniin, Saksaan

 

Uusi toimipiste on yksi askel investoinneissa kansainvälisen myyntiverkoston kasvattamiseksi

Oulussa, 9.8.2018 – Bittium laajentaa toimintaansa Keski-Euroopassa avaamalla uuden toimipisteen Müncheniin, Saksaan. Bittiumin läsnäolo Saksassa mahdollistaa korkealaatuisen asiakastuen paikallisille asiakkaille sekä auttaa kehittämään ja tukemaan Bittiumin kansainvälistä myyntiverkostoa.

Uuden toimipisteen vetäjäksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Thomas Zieger. Thomasilla on pitkä kokemus myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä erilaisissa kansainvälisissä kommunikaatio- ja tietoliikennealan tehtävissä. Thomas aloittaa Bittiumilla lokakuun alussa.

“Saksan toimipiste on investointi kansainvälisen myyntiverkostomme kasvattamiseksi. Uuden toimipisteen ja paikallisen vetäjän avulla voimme parantaa asiakaspalveluamme ja kehittää liiketoimintaamme Keski-Euroopassa. Aiomme kasvattaa myynnin henkilöstöä ja tarvittavaa teknistä tukea Saksassa eurooppalaisia asiakkaitamme ajatellen”, sanoo Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

Saksan toimipisteen lisäksi Bittiumilla on myynti- ja asiakastukitoimintaa Isossa-Britanniassa, Singaporessa, USA:ssa ja Meksikossa. Bittium työllistää tällä hetkellä lähes 700 työntekijää maailmanlaajuisesti, pääasiassa Suomessa.

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com