Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
04. Kesäkuuta 2018

Bittium esittelee neurotieteiden ja kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan 8th Mismatch Negativity conference 2018 -tapahtumassa

Lehdistötiedote      

Vapaa julkaistavaksi 4.6.2018, kello 13.30

Bittium esittelee neurotieteiden ja kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan 8th Mismatch Negativity conference 2018 -tapahtumassa

Oulu, 4.6.2018 – Bittium esittelee innovatiivisia neurotieteiden ja kardiologian tuotteitaan ja ratkaisujaan 8th Mismatch Negativity conference (MMN) 2018 -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingissä 12.–15. kesäkuuta 2018. Tapahtumassa on esillä äskettäin eurooppalaisen CE-lääkelaitehyväksynnän saanut reaaliaikaiseen aivojen sähköisen toiminnan (EEG) monitorointiin tarkoitettu langaton Bittium BrainStatus™ - EEG -vahvistin ja elektrodipanta, sekä aivojen sähköisen toiminnan mittaamiseen tarkoitettu Bittium NeurOne™ -monitori. Lisäksi tapahtumassa ovat esillä sydämen sähköisen toiminnan mittaamiseen ja monitorointiin tarkoitetut Bittium Faros™ EKG-mittalaitteet.

Tapahtumassa esiteltäviä tuotteita ja ratkaisuja ovat:

  • Bittium BrainStatus on langaton pienikokoinen EEG -vahvistin, jota hyödynnetään yhdessä kertakäyttöisen, helposti ja nopeasti potilaalle puettavan Bittium BrainStatus-elektrodipannan kanssa muun muassa epilepsiakohtauksien (status epileptus) ja tajunnanhäiriöiden diagnosointiin. Bittium BrainStatus mahdollistaa nopean mittauksen toteuttamisen niin kenttäolosuhteissa kuin sairaalan sisällä ja mahdollistaa näin potilaan hoitoprosessin nopeuttamisen. Bittium BrainStatusta voidaan käyttää langattomaan reaaliaikaiseen EEG etämonitorointiin tai tietoja voidaan tallentaa laitteen muistiin.
  • Bittium NeurOne-tuote on maailman tarkimpia ja nopeimpia EEG -mittalaitteita kliiniseen ja tutkimuskäyttöön. Bittium NeurOne-järjestelmä mahdollistaa synkronoitujen ryhmämittausten toteuttamisen esimerkiksi erilaisissa psykologisissa tutkimuksissa jopa 30 henkilölle samanaikaisesti. Järjestelmä soveltuu käyttöön yhdessä transkraniaalisten magneettistimulaattoreiden kanssa (TMS-EEG) ja sen käyttö magneettikuvauksien aikana on mahdollista (fMRI-EEG).
  • Bittium Faros on monipuolinen EKG-mittalaite, jota käytetään sydämen rytmihäiriöiden varhaiseen havaitsemiseen jokapäiväisessä elämässä. Bittium Faros on erittäin pieni ja kevyt ja se mahdollistaa tarkat pitkäkestoiset EKG -mittaukset ja -tallennukset, sydämen poikkeavien tapahtumien seurannan, sydämen etämonitoroinnin sekä autonomisen hermoston toiminnan arvioinnin.
    Bittium Faros -laitteen avohoidon seurantaratkaisut sisältävät useita ohjelmistovaihtoehtoja sydämen seurantaan. Faros -laitteen sisäänrakennettuja rytmihäiriöiden tunnistusalgoritmeja käytetään havaintojen tallentamiseen ja etämonitorointiin. Tämä teknologia mahdollistaa potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistä paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeasti.

Lisätietoja tarjonnasta: https://www.bittium.com/products_services/medical


Lisätietoja:


Arto Pietilä
Medical-tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä.www.bittium.com