Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
29. Toukokuuta 2018

Bittium esittelee innovatiivisia IoT-tuotekehityspalveluitaan sekä tietoturvallisia SafeMove®-etäkäyttöratkaisujaan Advanced Engineering -tapahtumassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 29.5.2018, kello 8.30

Bittium esittelee innovatiivisia IoT-tuotekehityspalveluitaan sekä tietoturvallisia SafeMove®-etäkäyttöratkaisujaan Advanced Engineering -tapahtumassa

 

Oulussa, 29.5.2018 – Bittium esittelee innovatiivisia IoT (Internet of Things) -tuotekehityspalveluitaan ja tietoturvallisia Bittium SafeMove® -etäkäyttöratkaisujaan Advanced Engineering -tapahtumassa, Messukeskuksessa, Helsingissä 29.–30. toukokuuta 2018. Advanced Engineering -tapahtuma keskittyy valmistavaa teollisuutta palveleville tuotteille ja ratkaisuille. Bittiumin vahva asiantuntemus järjestelmäsuunnittelusta, edistyksellisistä radio- ja antenniteknologioista, sensoreista, tietoturvasta ja langattomien laitteiden kehityksestä auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan tuottavuuttaan.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • Tuotekehitys- ja digitalisaatiopalvelut: Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Bittium on erikoistunut langattomien, pienikokoisten ja virrankulutukseltaan optimoitujen sekä useita eri verkkoteknologioita tukevien laitteiden kehittämiseen. Laaja kokemuksemme edistyksellisistä radioviestintäteknologioista, tietoturvasta, langattomista laitteista ja monikansallisista projekteista eri puolilla maailmaa on luonut meille maineen luotettavana suunnittelukumppanina tietoturvallisten IoT-laitteiden prototyyppien, tuotteiden ja ratkaisuiden kehittämisessä.
  • Bittium SafeMove® Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. SafeMoven avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa.
  • Bittium SafeMove® Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Lisäksi ohjelmiston uudet tietoturvaominaisuudet osaavat välittömästi raportoida mahdollisista tietoturvapoikkeamista käyttäjien mobiililaitteissa. Tämä mahdollistaa kyberuhkiin reagoimisen ilman viiveitä, esimerkiksi sulkemalla poikkeamasta raportoinut laite yritysverkosta tilanteen selvityksen ajaksi.
  • Bittium Mobile Router Toolkit on OEM-asiakkaille suunnattu monikanavaisiin reitittimiin ja IoT-järjestelmiin integroitava ohjelmistoratkaisu, jonka avulla varmistetaan katkeamattomat yhteydet kriittisiin sovelluksiin.

Bittiumin tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua messuilla osastolla 3e19.

Lisätietoja:

Klaus Mäntysaari
Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtaja, teknologiajohtaja
Puh. 040 3443507
Email: communications(@)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – Tuotekehitys- ja Digitalisaatiopalvelut

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Yritys tekee myös tutkimus- ja kehitystoimintaa 5G:n, tekoälyn, ohjelmistorobotiikan ja pilvipalveluiden parissa. Bittiumin kilpailukyky perustuu vahvaan teknologia- ja tietoturvaosaamiseen sekä luotettavuuteen ja laatuun. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com