Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
23. Toukokuuta 2018

Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja siihen liittyviä tietoturvaratkaisuja Infosecurity Mexico -tapahtumassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 23.5.2018, kello 15.00

Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja siihen liittyviä tietoturvaratkaisuja Infosecurity Mexico -tapahtumassa

Oulussa, 23.5.2018 – Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile -LTE-älypuhelinta ja siihen liittyviä Bittium Secure Suite™ - ja Bittium SafeMove® Analytics -tietoturvaratkaisuja Infosecurity Mexico -tapahtumassa Mexico Cityssä, Meksikossa 23.–24. toukokuuta.

Bittium Tough Mobile -älypuhelin on tarkoitettu vaativaan tietoturva- ja viranomaiskäyttöön ja siinä yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Secure Suite -taustajärjestelmällä turvataan Bittium Tough Mobilen tietoturvaominaisuuksien tehokkain mahdollinen hyödyntäminen, laitteen luotettava etähallinta, sekä salataan laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile ja Bittium Secure Suite -taustajärjestelmä muodostavat maailman ensimmäisen älypuhelinratkaisun, joka on saanut Luottamuksellinen-suojaustason (Confidential) virallisen salaustuotehyväksynnän (NCSA-FI). Verkkoyhteyksien seurantaan ja raportointiin tarkoitetulla Bittium SafeMove® Analytics -ohjelmistolla voidaan kerätä tietoa laitekannan verkkoyhteyksien toimivuudesta.

Bittiumilla on tapahtumassa myös puheenvuoro:

  • Smart Defense Arena 1:n puheenvuorossa “¿Comunicaciones móviles…seguras?” Bittiumin Meksikon yksikön johtaja Fernando Castillo käsittelee älypuhelinten tietoturvaa.

Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE -älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Bittium Tough Mobile sekä siihen liittyvä Bittium Secure Suite™ -taustajärjestelmä ovat saaneet ensimmäisenä älypuhelinratkaisuna maailmassa Luottamuksellinen-suojaustason (Confidential) virallisen salaustuotehyväksynnän.
  • Bittium Secure Suite™ -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salaista ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.
  • Bittium SafeMove® Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla organisaatiot voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta luotettavien yhteyksien turvaamiseksi ja parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Lisäksi ohjelmiston uudet tietoturvaominaisuudet osaavat välittömästi raportoida mahdollisista tietoturvapoikkeamista käyttäjien mobiililaitteissa. Tämä mahdollistaa kyberuhkiin reagoimisen ilman viiveitä, esimerkiksi sulkemalla poikkeamasta raportoinut laite organisaation verkosta tilanteen selvityksen ajaksi.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuosastolla 516.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaite- ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com