Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
31. Tammikuuta 2018

Bittium esittelee uusimpia taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettuja tuotteitaan puolustusalan Mobile Deployable Communications -tapahtumassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 31.1.2018, kello 14.30

Bittium esittelee uusimpia taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettuja tuotteitaan puolustusalan Mobile Deployable Communications -tapahtumassa

Oulussa, 31.1.2018 – Bittium esittelee uusimpia taktisen tiedonsiirron tuotteitaan puolustusalan Mobile Deployable Communications -tapahtumassa Varsovassa, Puolassa 1.–2. helmikuuta. Tapahtumassa ovat esillä taktisten Bittium Tough SDR -radioiden tuoteperheeseen kuuluvat yksittäisen sotilaan käyttöön tarkoitettu Bittium Tough SDR Handheld™ -käsiradio ja ajoneuvoihin asennettava Bittium Tough SDR Vehicular™ -ajoneuvoradio, sekä monipuolinen Bittium Tough Comnode™ -päätelaite. Lisäksi esittelyssä on tietoturvallinen ja lujatekoinen 4G LTE -älypuhelin Bittium Tough Mobile™.

Bittiumilla on tapahtumassa myös puheenvuoro, jonka aiheena on jatkuva kyvykkyyden kehittäminen ohjelmistoradioilla (Continuous capability development with Software Defined Radio). Esitys käsittelee taktisen tiedonsiirron aaltomuotojen kehitystä kansalliseen käyttöön sekä kansainvälisten koalitiojoukkojen käyttöön yhteistyössä teollisuuden ja puolustusvoimien kesken. Puhujana on Defense-liiketoiminnan johtaja Harri Romppainen.

Esiteltävät tuotteet:

  • Bittium Tough SDR -tuoteperhe laajentaa Bittiumin tuotevalikoiman nykyisestä laajakaistaisesta, liikkuvan taktisen IP-runkoverkon muodostavasta Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän laitteista nyt myös yksittäisen taistelijan ja taisteluajoneuvojen radioihin. Tämä mahdollistaa laajakaistaisen tiedonsiirron ja puheen koko taistelukentän yli kaikille liikkuville joukoille prikaatitasolta aina yksittäiselle taistelijalle saakka.
  • Bittium Tough Comnode -päätelaite täyttää liikkuvien joukkojen tiedonsiirron tarpeet toimimalla muun muassa VoIP-puhelimena, IP-reitittimenä ja SHDSL-toistimena. Lisäksi Bittium Tough Comnode -päätelaite tarjoaa taktisen puheverkon SIP-palvelintoiminnot (Session Initiation Protocol) myös kaupallisille VoIP-päätelaitteille sekä mahdollistaa myös vanhemman teknologian kenttäradioiden liittämisen osaksi IP-pohjaista taktista kommunikaatiojärjestelmää (Radio over IP, RoIP).
  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen 4G LTE -älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Bittium Tough Mobile sekä siihen liittyvä Bittium Secure Suite™ -taustajärjestelmä ovat saaneet ensimmäisenä älypuhelinratkaisuna maailmassa Luottamuksellinen-suojaustason (Confidential) virallisen salaustuotehyväksynnän.

Tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien Bittiumin taktisen kommunikaation tuotteiden ja ratkaisujen kanssa, niissä yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat ja ne mahdollistavat koko taistelukentän kattavan laajakaistaisen tiedonsiirron ja IP-puhelut. Tuotteet tarjoavat monipuoliset liityntämahdollisuudet myös kolmannen osapuolen laitteisiin ja järjestelmiin.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaite- ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com